Aluminium blik rond - 125 ml

Een rond aluminiumblik met een inhoud van 125 ml. Geleverd met schroefdeksel. Op diverse manieren inzetbaar, geschikt om te vullen.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.95
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een mooi rond aluminium blik met schroefdeksel en een inhoud van 125 ml. Inzetbaar voor diverse doeleinden. Wij kunnen dit blik voor je bedrukken met een rechtstreekse bedrukking op het deksel.

Dit aluminium blik is zilverkleurig en bevat een schroefdeksel waarmee het stevig dichtgemaakt kan worden. Er kan 125 ml inhoud in het blik. Het blik heeft een stijlvol karakter.

We kunnen dit blik bedrukken met een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Hierdoor kun je het blik voorzien van jouw huisstijl of een persoonlijke boodschap. Dat geeft veel mogelijkheden voor de toepassing van het blik. Je kunt zelf een ontwerp maken op basis van de werktekening, of het ontwerp aan ons creatieve team overlaten. Op basis van jouw wensen maken zij een mooi ontwerp.

Dit blik wordt op verschillende manieren ingezet door onze klanten. Het is een mooie luxe verpakking voor producten als sieraden, maar ook geschikt voor cosmetische producten zoals zalf of lotion. Zeker met een eigen bedrukking kun je er een heel eigen blik van maken. Met een leuke vulling is het blik ook een leuke giveaway.

Dit blikje is gemaakt van aluminium. Het is 27 mm hoog en heeft een diameter van 83 mm. Het blik heeft een inhoud van 125 ml.

17.0000

Afmetingen: Ø 83 x 39 mm.
Gewicht:

pdf Aluminium blik 125 ml (552.99 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Aluminium blik 125 ml (552.99 KB) Download

Aanbevolen producten