Groot rond voorraadblik

Groot rond voorraadblik, in zilver. Te personaliseren met wikkel en dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk5.95
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Groot rond voorraadblik of opbergblik. Geschikt voor het opbergen, maar ook verpakken van producten. Denk aan jouw kerstpakket, verpakt in een mooi geschenkblik. Het blik wordt gepersonaliseerd met een dekselbedrukking en/of wikkel om de romp.

Het grote, ronde voorraadblik is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: Ø 204 x H 150 mm.

Voorraadblik personaliseren

Het grote, ronde voorraadblik is te personaliseren door middel van een deksel bedrukking en/of wikkel om de romp. Kies één of beide optie:

  • Full colour bedrukt wikkel op de romp van het blik.
  • Full colour directe bedrukking op het deksel. 3 formaten bedrukkingen: optie A voor enkel een logo/tekst, optie B voor een medium bedrukking en optie C voor een all-over bedrukking.

Lever je eigen ontwerpen aan! Download de werktekeningen om jouw eigen ontwerpen in op te maken. Het opbergblik zal nog lang bewaard en gebruikt worden, zorg dus dat jouw merk en boodschap goed opvallen! Zo zal je bedrijf niet snel vergeten worden.

Hulp nodig bij het ontwerpen? Ons creatieve team helpt je graag met het samenstellen van jouw unieke geschenkblik. Geef je wensen en ideeën door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Groot rond voorraadblik als geschenkblik

Dit blik is niet alleen te gebruiken als voorraad- of opbergblik, maar ook als geschenkblik. Bijvoorbeeld gevuld met roomboterkoekjes om te schenken aan je klantrelaties. Zo kunnen zij met het gehele team smullen van jouw koekjes. Leuk idee? Naar wens kunnen wij de voorraadblikken vullen met roomboter of chocolate chip koekjes. In bovenstaande opties kun je de gewenste vulling kiezen. Liever een andere vulling? Vraag dan even een offerte aan.

Het voorraadblik kan ook dienen als luxe, sterke geschenkverpakking, voor bijvoorbeeld een zomer- of kerstpakket. Vul het blik met diverse lekkernijen en bedruk het blik met een ontwerp in bedrijfseigen huisstijl.

Verpakking: het groot rond voorraadblik wordt geleverd per omdoos van 6 stuks; de minimale afname is 18 stuks. Een bestelling dient dus 18 stuks of een meervoud per 6 te zijn.

0.0000

Afmetingen: Ø 204 x H 150 mm
Gewicht:

pdf Label rond voorraadblik groot - 645 x 130 (276.24 KB) Download
pdf Groot rond voorraadblik - Deksel (501.78 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Label rond voorraadblik groot - 645 x 130 (276.24 KB) Download pdf Groot rond voorraadblik - Deksel (501.78 KB) Download

Aanbevolen producten