• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Groot rond voorraadblik

Basisprijs per stuk € 9,05

Groot rond voorraadblik, in zilver. Te personaliseren met wikkel en dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

Label toevoegen? Mogelijk vanaf 36 stuks, vraag een offerte aan!

Groot rond voorraadblik

Meer over het zilverkleurige ronde voorraadblik

Groot rond voorraadblik of opbergblik. Geschikt voor het opbergen, maar ook verpakken van producten. Denk aan jouw kerstpakket, verpakt in een mooi geschenkblik. Het blik wordt gepersonaliseerd met een dekselbedrukking en/of wikkel om de romp.

Het grote, ronde voorraadblik is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: Ø 204 x H 150 mm.

Voorraadblik personaliseren

Het grote, ronde voorraadblik is te personaliseren door middel van een deksel bedrukking en/of wikkel om de romp. Kies één of beide optie:

  • Full colour bedrukt wikkel op de romp van het blik.
  • Full colour directe bedrukking op het deksel. 3 formaten bedrukkingen: optie A voor enkel een logo/tekst, optie B voor een medium bedrukking en optie C voor een all-over bedrukking. Ook kun je kiezen voor een embossing.

Lever je eigen ontwerpen aan! Download de werktekeningen om jouw eigen ontwerpen in op te maken. Het opbergblik zal nog lang bewaard en gebruikt worden, zorg dus dat jouw merk en boodschap goed opvallen! Zo zal je bedrijf niet snel vergeten worden.

Hulp nodig bij het ontwerpen? Ons creatieve team helpt je graag met het samenstellen van jouw unieke geschenkblik. Geef je wensen en ideeën door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Groot rond voorraadblik als geschenkblik

Dit blik is niet alleen te gebruiken als voorraad- of opbergblik, maar ook als geschenkblik. Bijvoorbeeld gevuld met roomboterkoekjes om te schenken aan je klantrelaties. Zo kunnen zij met het gehele team smullen van jouw koekjes. Leuk idee? Naar wens kunnen wij de voorraadblikken vullen met roomboter of chocolate chip koekjes. In bovenstaande opties kun je de gewenste vulling kiezen. Liever een andere vulling? Vraag dan even een offerte aan.

Het voorraadblik kan ook dienen als luxe, sterke geschenkverpakking, voor bijvoorbeeld een zomer- of kerstpakket. Vul het blik met diverse lekkernijen en bedruk het blik met een ontwerp in bedrijfseigen huisstijl.

Groot rond voorraadblik

Specificaties

Afmetingen Ø 204 x H 150 mm

Downloads

Groot rond voorraadblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Groot rond voorraadblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Groot rond voorraadblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Groot rond voorraadblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
18 € 9,05
96 € 8,85
288 € 8,55
480 € 8,30
1200 € 8,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!