• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond koekblik klein

Basisprijs per stuk € 3,03

Dit ronde koekblik is een mooi verpakking voor koekjes. Samen met een bedrukking is het daarnaast ook nog eens een mooi geschenk. Laat bijvoorbeeld een logo, tekst of ontwerp op het deksel drukken. Op aanvraag gevuld.

Rond koekblik klein

Rond koekblik klein, een luxe koekblik

Rond koekblik met de perfect afmetingen en eigenschappen voor het bewaren van koekjes. Daarnaast kan het natuurlijk ook atlijd gevuld worden met andere diverse lekkernijen. Het koekblik wordt, naar wens, gepersonaliseerd met een bedrukking op het deksel. Je kunt het bedrukken met een logo, tekst of geheel eigen ontwerp.

Het ronde koekblik is zilver van kleur, heeft een diameter van 150 mm en een hoogte van 50 mm. 

Deksel bedrukken

Het ronde koekblik klein is te personaliseren door middel van een dekselbedrukking rechtstreeks op het deksel. Bij de bedrukking heb je de keuze uit 4 verschillende opties:

  • Optie A: Een logo of korte tekst op het midden van het blik.
  • Optie B: Een medium bedrukking. Hierbij wordt ongeveer de helft van het deksel bedrukt. Denk hier aan een logo met korte tekst en/of een foto of print.
  • Optie C: De deksel wordt volledig bedrukt. Genoeg ruimte voor een ontwerp, deze kun je zelf maken of laten maken.
  • Embossing: Hierbij wordt, door middel van embossing, een logo op het deksel geplaatst. Dit ziet er vaak erg gaaf uit.

Weet je niet goed welk formaat bedrukking je nodig hebt? Op de laatste afbeelding zie je hoe de dekselbedrukking per optie op het deksel komt. Zo kun je dus beter inschatten hoe de dekselbedrukking er uit komt te zien. Uiteraard kun je daarnaast ook een offerte opvragen voor de bedrukking, dan helpen we je met het bepalen van het juiste formaat.

Vulling optioneel

We leveren het blik standaard leeg, maar in overleg kunnen wij het blik voor je vullen. Neem hiervoor contact op. Dan gaan we samen op zoek naar de beste vulling voor jou blik.

Rond koekblik klein

Specificaties

Afmetingen Ø 150 x 50 mm

Downloads

Rond koekblik klein

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Rond koekblik klein

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond koekblik klein

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond koekblik klein

Sample aanvragen