Vierkant blik 2kg

Groot voorraad blik. Een mooi zilverkleurig vierkant blik, met inhoudsmaat: 2kg. Bestel dit blik optioneel met een dekselbedrukking en label in eigen huisstijl.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk6.75
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Groot vierkant voorraadblik in zilver, inhoudsmaat: 2kg. Te personaliseren met een directe dekselbedrukking en label in eigen huisstijl. Geschikt als geschenkverpakking voor bijvoorbeeld een zomer- of kerstpakket.

Het vierkante voorraadblik is verkrijgbaar in zilver en goud en heeft de volgende afmeting: L169 x B169 x H255 mm. Het grootste blik in onze serie vierkante blikken! Het voorraadblik is voorzien van een scharnierdeksel.

Groot voorraadblik personaliseren

Het vierkante voorraadblik wordt naar wens gepersonaliseerd met een directe dekselbedrukking en/of label om de romp. Kies één of beide opties:

  • Directe dekselbedrukking, in full colour.
  • Full colour label om de romp van het blik.

Geef jouw blik volledig zelf vorm! Download de werktekeningen en ga zelf aan de slag met jouw unieke ontwerp. Een blik heeft een lange bewaarwaarde, dus zorg er voor dat jouw boodschap en huisstijl goed naar voren komen! Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag met het samenstellen van jouw geschenkblik. Geef je wensen en ideeën aan ons door.

Vierkant blik als geschenkblik

Het vierkante voorraadblik is met haar grote formaat goed geschikt als geschenkblik. Gebruik het blik bijvoorbeeld als verpakking voor een zomer- of kerstpakket. Zo verpak je jouw pakket in een luxe, sterke geschenkverpakking, met een lange bewaarwaarde. Communiceer jouw persoonlijke boodschap op het geschenkblik en zorg dat jij nog lang onthouden wordt.

Verpakking: per omdoos van 6 stuks, minimale afname 18 stuks. Een bestelling dient dus altijd 18 stuks of een meervoud per 6 hiervan te zijn.

50.0000

Afmetingen: 169 x 169 x 255 mm
Gewicht:

pdf Label blik 2kg - 637 x 145 (277.06 KB) Download
pdf Blik vierkant 2/2,5kg - 150 x 150 (544.02 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering:

Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van een sticker of een dekselprint. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

pdf Label blik 2kg - 637 x 145 (277.06 KB) Download pdf Blik vierkant 2/2,5kg - 150 x 150 (544.02 KB) Download

Aanbevolen producten