Vierkant blik 500g

Zilverkleurig, vierkant blik met scharnierdeksel. Inhoudsmaat is 500 gram. Naar wens voorzien van dekselbedrukking en/of label.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.15
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Zilverkleurig, vierkant blik met scharnierdeksel. Inhoudsmaat 500 gram. Naast het vierkante blik van 500 gram bestaat ons assortiment uit diverse andere formaten vierkante blikken: van 25g tot 2kg. Het vierkante blik kunnen wij voorzien van een directe dekselbedrukking en eigen ontwerp label op de romp.

Het vierkante blik is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L102 x B102 x H146 mm. Het blik heeft een scharnierdeksel, die bevestigd zit aan een zijde van het blik.

Vierkant blik 500g personaliseren

Dit vierkante blik is op verschillende manieren te personaliseren. Kies één of beide opties:

  • Directe dekselbedrukking (full colour)
  • Full colour label om de romp

Beide ontwerpen kun je volledig naar wens vormgeven. Gebruik de werktekeningen om jouw ontwerpen in op te maken. Hieronder te downloaden. De deksel wordt voorzien van een directe bedrukking, die niet zomaar meer loslaat! Een mooie plek om het bedrijfslogo op achter te laten! het label wordt om de romp geplaatst. Hier heb je genoeg ruimte om jouw persoonlijke boodschap te communiceren, geheel opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl.

Heb je een leuk idee, maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team helpt je graag! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Vierkant blik als product- of geschenkverpakking?

Blik is een sterk materiaal met een luxe uitstraling en is daarom goed in te zetten als verpakkingsmateriaal. Zo geef je jouw product een luxe uitstraling en tevens goede bescherming. Maak de verpakking op in eigen huisstijl, met een uniek ontwerp label en dekselbedrukking.

Het vierkante blik inzetten als relatiegeschenk? Naar wens kunnen wij de blikken vullen met iedere gewenste inhoud. Van snoep, koek en chocolade, tot bloembollen, losse thee en kruiden. Geef je wensen aan ons door, dan kijken we samen welke vulling geschikt is voor het vierkante blik 500g.

Verpakking: Per omdoos van 6 stuks, minimale afname 48 stuks. Een bestelling dient dus 48 stuks of een meervoud per 6 hiervan te zijn.

0.0000

Afmetingen: 102 x 102 x 146 mm
Gewicht:

pdf Label blik 500g - 395 x 128 (459.59 KB) Download
pdf Deksel blik 500 gram (504.13 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering:

Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van een label om de romp of een directe dekselbedrukking.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

pdf Label blik 500g - 395 x 128 (459.59 KB) Download pdf Deksel blik 500 gram (504.13 KB) Download

Aanbevolen producten