De 3 leukste bedrukte deksels van blikken op een rijtje

De 3 leukste bedrukte deksels van blikken op een rijtje

Vele blikken met ieder een unieke bedrukking verlaten ons magazijn. Blikken in alle soorten en maten, bedrukt met uiteenlopende ontwerpen. Op onze inspiratiepagina kun je veel van onze klantcases terugvinden, maar in dit blog lichten wij de leukste bedrukte deksel van afgelopen maanden voor je uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust contact op om ze eens door te spreken.

Bedrukking deksel Spar - Hoera een feestje!

Koekblik Spar

Voor het 85-jarig bestaan zocht Spar een origineel geschenk om aan collega's en relaties te schenken. Spar leverde ons een feestelijk design aan, die wij haarfijn op de ronde koekblikken hebben gedrukt. Het resultaat mag er zijn! Spar koos voor een wit koekblik, zodat de gekleurde opdruk er echt zou uitspringen!  Uiteraard is dit blik ook leverbaar in andere kleuren. Daarnaast kunnen wij het blik desgewenst met inhoud leveren. Van koek en taart tot alle soorten snoep. Meer informatie over ronde koekblikken »

SOL solutions bedrukt deksel met strip

rechthoekig voorraadblik met strip SOL solutions Een wel heel originele bedrukking is het ontwerp dat wij plaatsten op het blik van SOL Solutions. Ook SOL Solutions bedacht haar eigen ontwerp bedrukking, die wij over de volledige deksel hebben gedrukt. Het resultaat is een gaaf zilveren voorraadblik met een mini stripverhaal, zeer scherp op het rechthoekige blik gedrukt. Dit blik zal zeker de nodige aandacht krijgen van de ontvanger!

Klokbedrukking voor Certina

Blik met Snoep Een hele gave opdruk maakten wij ook voor Certina. Het Zwitserse horlogemerk zocht bewust naar ronde blikken, zodat op het deksel van het blik (heel toepasselijk) een klok kon worden gedrukt. Dat is nog eens goed gebruiken van de vorm van het blik! Wij bedrukten niet alleen het deksel maar zorgden ook voor een label naar eigen ontwerp, dat om het blik bevestigd werd. Op verzoek van Certina vulden wij de blikken af met mini Merci chocolade. Een mooi en vooral uniek blikken cadeau voor de relaties van Certina! Ben je zelf op zoek naar een rond blik? Kijk dan even op onze pagina met ronde blikken of vraag advies aan. Wij denken graag met je mee.

Advies over blikken met bedrukking

Loop je met het idee rond om een blik te laten bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met bedrukte blikken en kennen alle mogelijkheden. Wij zetten onze creativiteit graag in om samen met jou tot een topproduct te komen! Persoonlijk advies aanvragen