Filter

Altijd origineel met een blik in andere vorm

Met een blik in een andere vorm dan gebruikelijk kom je echt origineel uit de hoek en vestig je door de vorm alleen al veel aandacht. Dit kun je, naar wens, ook nog versterken door het blik te voorzien van een speciaal ontworpen sticker, label of dekselbedrukking. Daarnaast hebben wij ook nog een grote variatie aan vormen blikken en zit er vast de gene bij die jij zoekt. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op en dan helpen je we graag met het vinden van het blik dat bij je wens past.

Geschenkblik of Promotioneel blik

Een blik met een originele vorm valt van zichzelf al op en is daarom enorm goed in te zetten als promotioneel blik, geschenkblik of verpakking van je product. Geef een blikje bijvoorbeeld weg met een bedrukking op een beurs of evenement en je hebt een sterk en opvallend promotioneel product. Of geef het weg als geschenkblik, dit kan perfect met bijvoorbeeld een eigen label of dekselbedrukking.

De kracht van blik

De kracht van een blik is dat het heel lang meegaat. Een blik kan namelijk jaren mee en eindigt veelal in de keukenkast of in de koffiekamer. Het zal daar dagelijks terugkomen onder veel verschillende ogen. Zo krijg je dus jarenlang een enorm bereik met jouw gepersonaliseerde blik!