Filteren

Lengte

Breedte

Hoogte

Diameter

Ronde blikken

Hier vind je ronde blikken terug met uiteenlopende maten. De blikken op deze pagina kunnen wij altijd op de één of andere manier voorzien van een bedrukking. Zo kunnen wij rechtstreeks op het deksel drukken, de labels van blikken bedrukken, embossing toepassen, kaartjes en meer. Genoeg mogelijkheden om een blik helemaal naar eigen wens op te maken. Zo heb jij de ideale verpakking voor jou product of geschenk. Liever eerst contact over de blikken voor je tot kopen overgaat? Neem gerust eens contact met ons op om over jouw ideeën te sparren.

63 artikel(en)

63 artikel(en)

63 artikel(en)

63 artikel(en)

Ronde blikken bedrukken

Onze ronde blikken kunnen wij natuurlijk voor je bedrukken. Wanneer je ze online koopt kun je al jouw tekst, logo, ontwerp of wensen aangeven. Wij sturen overigens altijd een digitale proefdruk voor wij daadwerkelijk tot productie overgaan. Zo weet je zeker dat jouw blik er zo uit komt te zien als jij voor ogen had.

Heb je een goed idee voor een van onze ronde blikken en zie je het ontwerp al voor je, maar heb je niet zelf de mogelijkheden om het ontwerp te maken? Geen probleem, laat onze grafische vormgevers eens een blik op jouw idee werpen. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw perfecte blik op. Maak bij het bestellen de keuze voor een ontwerp door Fortune Factory, of neem contact met ons op.