Ons verhaal

Fortune Factory

Blikken.nl is onderdeel van Fortune Factory B.V., dé specialist voor promotionele artikelen, leuke bedankjes en weggevertjes voor promotionele acties, beurzen, een opening of evenement. Op Geluk.com vind je ons brede en originele assortiment.

Wij zijn alles behalve een standaard bedrijf in relatiegeschenken. Wij vernieuwen ons assortiment constant. Je komt bij ons giveaways en geschenken tegen die je nergens anders vindt. Of het nu gaat om 50 bedankjes voor bezoekers van een beurs of 1.000.000 Fortune Cookies voor een instore actie van een winkelketen, wij maken er onze missie van om jouw bestelling perfect te leveren!

Blikken en alles daaromheen

Blikken zijn de specialiteit van blikken.nl Wanneer je grote aantallen lege blikken wilt, geen probleem! Wij regelen het graag voor je. Maar wij kunnen meer dan dat! Wil je je blik gevuld ontvangen? Het is mogelijk. Wikkels, labels en bedrukkingen kun je ook aan ons over laten. Als business-2-business leverancier zijn wij specialist in grote opdrachten, maar ook wanneer je een kleine oplage wilt kun je goed bij ons terecht. Voor iedere opdracht hebben wij een passende oplossing.

Geluk

Wanneer je bedrijf Fortune Factory heet moet geluk wel een onderdeel van je bedrijfscultuur zijn. Wij maken onze klanten graag gelukkig. Dit willen we doen door onze mooie, verrassende en leuke producten. Maar ook door een goede omgang met onze relaties. Niet alleen duidelijke afspraken maar ook fijn contact, dat hebben wij hoog in het vaandel!

Voor thema en feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen hebben wij een aantal specialistische webshops: