Over ons

Bij Blikken.nl vind je blikken in alle soorten en maten. Onbedrukte blikken, bedrukte blikken en blikken gevuld met snoep of koekjes. Kleine of grote bestellingen, je bent altijd welkom, ook voor een goed advies. Custom made blikken geven altijd een bijzondere uitstraling. Blikken voor promotionele doelstellingen, blikken om food te verpakken, theeblikken met eigen label of voor cosmetica, blikken.nl kan het goed en snel leveren.

Fortune Factory salesteam Fortune Factory e-commerceteam

Fortune Factory

Blikken.nl is onderdeel van Fortune Factory b.v. dé specialist voor promotionele artikelen, leuke bedankjes en weggevertjes voor promotionele acties, beurzen, een opening of evenement. Op www.geluk.com vind je ons brede en originele assortiment.

Wij willen geen standaard bedrijf in relatiegeschenken zijn. Wij vernieuwen ons assortiment constant. Je komt bij ons giveaways en geschenken tegen die je nergens anders vindt. Of het nu gaat om 50 bedankjes voor een bezoekers van een of 1.000.000 Fortune Cookies voor een instore actie van een winkelketen, wij maken er onze missie van om jouw bestelling perfect te leveren!


Blikken en alles daaromheen

Blikken zijn de specialiteit van blikken.nl Wanneer je grote aantallen lege blikken wilt, geen probleem! Wij regelen het graag voor je. Maar wij kunnen meer dan dat! Wil je je blik gevuld ontvangen? Het is mogelijk. Wikkels, labels en bedrukkingen kun je ook aan ons over laten. Als business-2-business leverancier zijn wij specialist in grote opdrachten, maar ook wanneer je een kleine oplage wilt kun je goed bij ons terecht. Voor iedere opdracht hebben wij een passende oplossing.


Geluk

Wanneer je bedrijf Fortune Factory heet moet geluk wel een onderdeel van je bedrijfscultuur zijn. Wij maken onze klanten graag gelukkig. Dit willen we doen door onze mooie, verrassende en leuke producten. Maar ook door een goede omgang met onze relaties. Niet alleen duidelijke afspraken maar ook fijn contact, dat hebben wij hoog in het vaandel!