Openstaande vacatures

Blikken.nl is een onderdeel van Fortune Factory. Helaas.. wij hebben op het moment geen openstaande vacatures, wel stageplaatsen. Denk jij echter dat jij een waardevolle aanvulling bent voor ons jonge, informele maar daarnaast ook nog zeer ambitieuze team? Dan kan je ons altijd proberen te overtuigen met een open sollicitatie! Wie weet kan je dan alsnog ons team gaan versterken.


Stuur jouw motivatie, CV en eventueel portfolio naar sollicitatie@geluk.com.

Iedere sollicitatie die wordt ingestuurd nemen wij onder de loep. Aangezien wij het op prijs stellen wanneer iemand tijd en energie in Fortune Factory steekt, kun je altijd een antwoord verwachten op je sollicitatie.

Beschikbare stageplaatsen

Zoekend naar een stageplaats in de regio Drechtsteden? Ben jij woonachtig in Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht of een andere plaats uit de regio? Dan is een stage bij Fortune Factory, hieronder valt Blikken.nl namelijk, misschien wel wat voor jou! Ook als er geen beschikbare stageplaatsen zijn kun je altijd contact opnemen en de mogelijkheden opvragen.

Stage DTP / Grafische Vormgeving

Wij zijn per januari/februari 2020 op zoek naar iemand die onze e-commerce afdeling kan versterken. Ben jij een enthousiaste student en wil jij meer ervaring opdoen in de DTP / Grafische Vormgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature DTP / Grafische Vormgeving »

Stage content marketeer

Voor onze e-commerce afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair Content Marketeer. Wil jij ons team komen versterken en ervaring gaan opdoen op het gebied van online marketing? Per ca. januari/februari 2020 ben je dan bij Fortune Factory op het juiste adres.

Bekijk hier de vacature Stage Content Marketeer »

Stage sales

Wordt jij ons nieuwe salestalent? Ben jij opzoek naar een functie in de sales? Kies er dan voor om stage te gaan lopen bij Fortune Factory. Doe je eerste saleservaring op bij een leuk een veelzijdig bedrijf gevestigd in Alblasserdam. Per ca. januari/februari 2020 hebben wij iemand nodig om ons team te versterken.