Filter

Verfblik leeg

Hier vind je alle verfblikken die je bij ons online kunt bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte op te vragen of telefonisch contact op te nemen. Verfblikken worden natuurlijk gebruikt voor verf, maar ook ingezet om allerlei andere producten in te verpakken. Om het geheel helemaal naar je eigen hand te zetten bieden wij de mogelijkheid om het label om het blik te bedrukken en zelfs een bedrukking rechtstreeks op het deksel is mogelijk. Kijk per blik naar de mogelijkheden.

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 10 producten

Hoog naar laag sorteren

Oneindig veel mogelijkheden

Een leeg verfblik kan enorm veel functies vervullen. De eigenschappen van het verfblik zijn heel gunstig voor heel veel producten. Een leeg verfblik kan goed afgesloten worden, is stevig en gaat daarom lang mee. Het blik kan, zoals de naam al zegt, dienen om verf in te bewaren. Maar er kunnen nog enorm veel andere producten in bewaard worden, denk bijvoorbeeld aan koffie, koekjes of snoep. Of vul het bijvoorbeeld met het product van je bedrijf en geef het een eigen, zelf ontworpen, label. Gebruik het om je product in te verkopen of vul het met wat lekkers en gebruik het als relatiegeschenk. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, daarin vind je een aantal ontwerpen die bedrijven hebben laten maken. Die bedrijven zijn je voorgegaan en kijk hoe zij het lege verfblik ingezet hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eigen ontwerp

Al onze lege verfblikken kunnen gepersonaliseerd worden, met een label en dekselbedrukking. Het label kan voorzien worden van een geheel eigen design met eigen logo en tekst. Dit ontwerp kun je zelf aanleveren of laten ontwerpen door onze uiterst capabele grafische afdeling. Het deksel kan in sommige gevallen ook een eigen fullcolour bedrukking krijgen. Zo wordt jouw lege blik nog persoonlijker!

Een mooi blik gaat niet snel verloren

Creëer een mooi geschenk uit een leeg verfblik. Bijvoorbeeld in kleuren van jouw bedrijf of organisatie. De ontvanger zal een mooi blik lang bewaren en opnieuw gebruiken. Een mooi blik gaat immers niet snel verloren!

Volume en maten

In ons assortiment bevinden zich verschillende verfblikken, de volumes met bijbehorende maten staan hieronder.

  • 1000 ml, Ø 108 mm  en H 132 mm
  • 750 ml, Ø 99mm en H 119 mm
  • 500 ml, Ø 89 mm en H 102 mm (hoog) of Ø 99 mm H 90 mm (laag)
  • 250 ml, Ø 73 mm en H 76 mm
  • 125 ml, Ø 60 mm en H 62 mm
  • 50 ml, Ø 45 mm en H 41 mm