Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering
Koffieblikken bedrukt met logo

Koffieblikken bedrukt met logo

Koffieblikken kopen voor een prachtige eigen lijn. Jouw logo of huisstijl prachtig bedrukt op een koffieblik. Er zijn meerdere opties mogelijk. Je kunt kiezen voor bedrukking van de deksel, het label, all over bedrukking of bijvoorbeeld embossing. Afhankelijk van de oplage en het type blik. 

 • 11 producten

 • Koffieblik met beugel

  Koffieblik met beugel

  Vanaf € 4,90 € 5,93 incl. BTW
  Minimale afname: 36
  L 117mm B 78mm H 197mm
 • Koffiepad blik met venster

  Koffiepad blik met venster

  Vanaf € 2,65 € 3,21 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  H 170mm Ø 76mm
 • Rond blik type 6

  Rond blik type 6

  Vanaf € 3,17 € 3,84 incl. BTW
  Minimale afname: 50
  H 210mm Ø 75mm
 • Vierkant blik wit S - 500 ml

  Vierkant blik wit S - 500 ml

  Vanaf € 1,85 € 2,24 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 75mm B 75mm H 95mm
 • Vierkant blik XS - 275 ml - Rain Forest

  Vierkant blik XS - 275 ml - Rain Forest

  Vanaf € 1,25 € 1,51 incl. BTW
  Minimale afname: 24
  L 60mm B 60mm H 80mm
 • Vierkant blik S - 500 ml - Rain Forest

  Vierkant blik S - 500 ml - Rain Forest

  Vanaf € 1,95 € 2,36 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 75mm B 75mm H 95mm
 • Blik met koepeldeksel - Rain Forest

  Blik met koepeldeksel - Rain Forest

  Vanaf € 3,15 € 3,81 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  H 115mm Ø 90mm
 • Hoog voorraadblik met klipsluiting - Sicily

  Hoog voorraadblik met klipsluiting - Sicily

  Vanaf € 4,84 € 5,86 incl. BTW
  Minimale afname: 6
  L 117mm B 76mm H 196mm
 • Hoog voorraadblik met klipsluiting - Tuscany

  Hoog voorraadblik met klipsluiting - Tuscany

  Vanaf € 4,84 € 5,86 incl. BTW
  Minimale afname: 6
  L 117mm B 76mm H 196mm
 • Hoog voorraadblik met klipsluiting - Koffieprint

  Hoog voorraadblik met klipsluiting - Koffieprint

  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 122mm B 78mm H 196mm
 • Rechthoekig blik met koffieprint - scharnierdeksel

  Rechthoekig blik met koffieprint - scharnierdeksel

  Vanaf € 4,75 € 5,75 incl. BTW
  Minimale afname: 6
  L 190mm B 126mm H 70mm

Onze koffieblikken

In ons assortiment vind je een divers aanbod van koffieblikken. Kleine en grote blikken, rond en rechthoekig, met of zonder venster, voor pads en voor losse koffie of koffiebonen. Wij hopen dat je op onze webshop het koffieblik vindt dat je zoekt, zo niet dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag voor je op zoek, natuurlijk geheel vrijblijvend. Er is dus altijd het blik dat bij jou past, denken wij. Koffieblikken zijn in te zetten op vele manieren. Als private label blik bijvoorbeeld, voor een eigen koffielijn. 

Belangrijk bij koffieblikken

Bij blikken.nl kun je haast ontelbaar veel blikken bestellen. Maar niet al onze blikken komen in aanmerkingen om door het leven te gaan als koffieblik. Een koffieblik moet wel aan een aantal zaken voldoen. Om koffie goed te bewaren is het raadzaam om de koffie, of de koffiepads, vrij te houden van zuurstof en vocht. Een koffieblik draagt hier enorm aan bij. Deze kan namelijk luchtdicht zijn en houdt ook vocht tegen.

Belangrijk dus: wanneer je koffie onverpakt wilt bewaren houdt er dan dus rekening mee dat het blik ten minste luchtdicht is.

Gepersonaliseerd koffieblik

Al onze blikken kunnen geleverd worden zonder personalisatie als leeg blik. Voor lege koffieblikken kun je bij ons terecht. Maar ook met personalisatie. Voor een bedrukking, in welke vorm dan ook, brengen wij in de meeste gevallen eenmalige kosten in rekening. Maar daar krijg je dan ook wat voor terug, denk aan een dekselbedrukking, een eigen label of embossing op het blik. Dit natuurlijk allemaal in de huisstijl en huiskleuren.

Als je een koffieblik wilt bedrukken kun je bij je order het ontwerp meesturen, maar dit mag ook na bestelling. Wij nemen altijd contact op en vragen om goedkeuring van de digitale proefdruk, voor wij over gaan tot productie.

Wil je jouw ontwerp direct aanleveren? Download dan de werktekening die bij het koffieblik op de pagina staat en ga aan de slag aan jouw gepersonaliseerde blik.

Ook wanneer je niet de tijd of mogelijkheden hebt om een mooi ontwerp te maken is dit geen ramp. In dat geval staat onze grafische afdeling te springen om je te helpen. Ze maken dan, geheel naar jouw wensen, een mooi en passend ontwerp voor jouw koffieblikken. Zo kun je dus altijd een mooi gepersonaliseerd en geheel uniek koffieblik verkrijgen!

Promotioneel of geschenkblik?

Onze koffieblikken kun je niet alleen inzetten om je koffie te verpakken. Meer dan eesn doen zij het ook goed als promotionele items. Voorzie het koffieblik van logo, naam en bedrukking en je hebt een heel sterk promotioneel product. Het heeft een hoge bewaarwaarde en zal nog lang op kantoor, of thuis in de keuken terugkomen.

Als geschenk is een koffieblik ook nog eens heel erg leuk. Vul het met iets lekkers, het hoeft niet koffie te zijn, en geef het weg. Een bedrukt koffieblik zal, waar het ook wordt gegeven, lang meegaan. Het eindigt in de keuken of koffiekamer en zal daar nog jaren te zien zijn. Zo krijg je dus ook jarenlang de aandacht aangezien jouw logo en ontwerp op het blik staan!