Filter

Koekblik bedrukken

Koekblik bedrukken met je logo, naam, een tekst of in geheel eigen huisstijl? Daar hebben wij genoeg mogelijkheden toe. Hieronder zie je de meest voorkomende koekblikken die wij leveren inclusief een bedrukking rechtstreeks op het deksel. Natuurlijk kun je ook eens andere categorieën bekijken want er zijn tal van blikken op onze website die zich goed lenen voor koekjes. Wil je je blik eerst eens in handen hebben voor je grotere aantallen besteld? Dat is geen probleem. Vraag een sample aan. Wanneer je tot bestelling overgaat hoef je het sampleblik niet te betalen en worden de kosten verrekend met je bestelling.

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 11 producten

Hoog naar laag sorteren

Bedrukte koekblikken

Het ontwerp van onze koekblikken met bedrukking kun je helemaal zelf bepalen. Of het nou gaat om je bedrijfsnaam met logo, een eigen tekst, of een heel eigen ontwerp. Je kunt bij ons terecht.

Op basis van onze werktekeningen kun je het ontwerp aanleveren. Je kunt gerust eerst je bestelling plaatsen en alvast je aantallen en de leverdatum doorgeven. Desgewenst kun je online de betaling doen. Achteraf kun je het ontwerp aan ons toesturen. Maar je mag het natuurlijk ook direct met je bestelling meesturen.

Heb je een goed idee voor een mooi ontwerp maar beschik je niet over de mogelijkheden of skills om dit ontwerp te realiseren? Dan kunnen wij je hier ook bij helpen. Onze graffische vormgeefsters maken graag een mooi ontwerp voor je!