Filter

Vierkante blikken

Vierkante blikken

Op deze pagina vind je ons assortiment van vierkante blikken. Blader door de producten of gebruik de filter om op afmeting te zoeken. Zo vind je jouw perfecte vierkante blik. Heb je speciale wensen of wil je graag hulp bij het uitzoeken van een geschikt? Onze specialiste helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op. Ook is het mogelijk om een sampleblik aan te vragen. Zo kun je eerst kijken of het blik past bij jouw idee of product. Ga je over tot bestellen? Dan krijg je het sampleblik gratis. 

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 28

Hoog naar laag sorteren

Online blikken kopen

Je kunt je vierkante blikken eenvoudig online bestellen. Zoek een product uit en bekijk de keuzemogelijkheden van het blik. In de meeste gevallen kun je kiezen voor een bedrukking op het blik of van het label. Ook zijn er mogelijk andere keuzes zoals bijvoorbeeld de kleur of de sluiting van het blik.

Wanneer je jouw keuzes hebt gemaakt kun je kiezen voor een offerte of het product daadwerkelijk bestellen. Wanneer je een offerte aanvraagt ontvang je van één van onze medewerkers binnen een dag een offerte. Bij een akkoord op de offerte zetten wij deze om naar een order en ontvang jij je blikken op de afgesproken leverdatum. Kies je voor het plaatsen van je bestelling dan kun je zelf een leverdatum aangeven. Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Is de door jouw gekozen leverdatum niet mogelijk dan nemen wij hierover contact op. Je kunt direct online betalen maar het is ook mogelijk om op factuur te betalen.