Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Koekblik rond

Ben je op zoek naar ronde koekblikken? Blikken zijn ons specialisme. Hier vind je ons assortiment koekblikken rond terug. Dus een grote kans dat je hier het blik vindt dat bij jouw koekjes past! Zit het perfect blik hier niet tussen, kijk dan ook gerust eens tussen al onze ronde blikken. Natuurlijk kun je ook altijd contact opzoeken met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder. 

Aanbevolen producten:

 • 11 producten

 • Rond voorraadblik

  Rond voorraadblik

  Vanaf € 2,75 € 3,33 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  H 100mm Ø 107mm
 • All-over bedrukt stroopwafelblik

  All-over bedrukt stroopwafelblik

  Vanaf € 5,28 € 6,39 incl. BTW
  Minimale afname: 1000
  H 110mm Ø 108mm
 • Taartblik

  Taartblik

  Vanaf € 4,45 € 5,38 incl. BTW
  Minimale afname: 24
  H 70mm Ø 182mm
 • Stroopwafelblik

  Stroopwafelblik

  Vanaf € 2,65 € 3,21 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Rond voorraadblik - hoog

  Rond voorraadblik - hoog

  Vanaf € 3,75 € 4,54 incl. BTW
  Minimale afname: 36
  H 178mm Ø 107mm
 • Rond blik type 10

  Rond blik type 10

  Vanaf € 2,85 € 3,45 incl. BTW
  Minimale afname: 40
  H 130mm Ø 110mm
 • Rond koekblik

  Rond koekblik

  Vanaf € 4,45 € 5,38 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  H 70mm Ø 179mm
 • Rond koekblik - wit

  Rond koekblik - wit

  Vanaf € 4,75 € 5,75 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  H 70mm Ø 179mm
 • All-over bedrukt koekblik

  All-over bedrukt koekblik

  Vanaf € 11,25 € 13,61 incl. BTW
  Minimale afname: 2000
  H 50mm Ø 195mm
 • Rond Koekblik met doming sticker (large)

  Rond Koekblik met doming sticker (large)

  Vanaf € 13,15 € 15,91 incl. BTW
  Minimale afname: 100
  H 58mm Ø 197mm
 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Ronde blikken bedrukken

Onze ronde koekblikken of koektrommels kan je op verschillende manieren laten bedrukken. Blikken met een plat deksel worden volledig in kleur en haarscherp rechtstreeks op het deksel bedrukt. Daarnaast kan je ook kiezen voor een bedrukte sticker. Het ontwerp voor de bedrukking of sticker heb je altijd zelf in de hand en kan dus ook haarfijn aansluiten bij de huisstijl van je onderneming of organisatie.

Bij grotere bestelaantallen kan je zelf het blik all-over laten bedrukken, vraag hiervoor even een offerte aan.

Gepersonaliseerd label om het blik

Je kunt de blikken naast een dekselbedrukking ook op een tweede manier een erg mooie en professionele uitstraling geven. Laat een full colour en zeer scherp gedrukt label strak om het blik bevestigen. Ook bij dit label bepaal je helemaal zelf hoe de bedrukking eruit komt te zien!

Wij bieden je dus de volgende opties om de ronde koekblikken te bedrukken:

 • Dekselbedrukking
 • Embossing
 • Eigen label
 • Bestickering

Ontwerp bedrukking

Natuurlijk kun je het ontwerp dat op het blik komt volledig zelf bepalen. Maak gebruik van een logo, een persoonlijke boodschap of een bedrukking geheel in eigen huisstijl. Geef zo jouw blik extra uitstraling of voorzie het van een boodschap.

Voor organisaties en bedrijven die zelf niet de mogelijkheid hebben om het label te ontwerpen, bieden wij ook een oplossing. Je kunt het ontwerp aan ons overlaten. Onze grafische specialisten maken een prachtig ontwerp. Dit doen ze op basis van jouw wensen en uiteraard geef je altijd op basis van een proefdruk goedkeuring voor wij tot productie overgaan.

Kleine en grote ronde koekblikken

Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal koekblikken. Ins ons assortiment hebben wij kleine koekblikken, bijvoorbeeld voor 5 stroopwafels. Maar ook grote koekblikken waar 20 stroopwafels in passen. Of juist bredere ronde koekblikken die gevuld kunnen worden met een flink aantal koekjes naar keuze. We zijn van alle markten thuis en in ons assortiment is eigenlijk altijd een blik dat aansluit bij je wensen!

Zit jouw formaat koekblik er niet tussen? Wij horen het graag! Want we weten zeker dat we het geschikte blik voor jouw product kunnen vinden.

Rond koekblik met vulling

Wil je dat het ronde koekblik gevuld wordt? Dat klusje nemen we graag voor je uit handen. Laat weten welke vulling je in het blik wilt hebben en samen bekijken we de mogelijkheden!

Je kunt op blikken.nl al je blikken laten vullen met een product naar keuze. Op zoek naar andere blikken die jij in kunt zetten als verpakking? Bekijk eens onze voorraadblikken.

Advies over het blik

Vragen over onze ronde koekblikken of ben je op zoek naar een specifiek blik en vind je deze niet op onze webshop? Neem gerust contact op met een van onze blikken specialisten. Geheel vrijblijvend nemen ze alle tijd voor je. Met een ruime kennis van het assortiment, de mogelijkheden en een flinke dosis creativiteit helpen zij je graag verder met het maken van de juiste keuze.