Filter

Koekblik rond

Ben je op zoek naar ronde koekblikken? Blikken zijn ons specialisme. Hier vind je ons assortiment koekblikken rond terug. Dus een grote kans dat je hier het blik vindt dat bij jouw koekjes past! Zit het perfect blik hier niet tussen, kijk dan ook gerust eens tussen al onze ronde blikken. Natuurlijk kun je ook altijd contact opzoeken met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder. 

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 13 producten

Hoog naar laag sorteren

Ronde blikken bedrukken

We hebben diverse manieren waarop wij een bedrukking kunnen aanbrengen op de blikken die wij leveren. Zo kunnen wij rechtstreeks op het blik drukken. Bij het koekblik rond is een rechtstreekse bedrukking alleen mogelijk op het deksel van het blik. Tenzij je voor grote aantallen gaat. Dan kun je een offerte aanvragen voor een all-over bedrukt koekblik. Daarnaast kunnen wij het label van de blikken bedrukken. Een full colour en zeer scherp gedrukt label wordt strak om het blik bevestigd. Hierdoor krijgt het ronde blik een erg mooie en professionele uitstraling. Tot slot kunnen wij ook stickers gebruiken om onze blikken te personaliseren. Wij bieden dus de volgende opties:

  • dekselbedrukking
  • embossing
  • eigen label
  • bestickering

Ontwerp bedrukking

Natuurlijk kun je het ontwerp dat op het blik komt volledig zelf bepalen. Maak gebruik van een logo, een persoonlijke boodschap of een bedrukking geheel in eigen huisstijl. Geef zo jouw blik extra uitstraling of voorzie het van een boodschap.

Voor organisaties en bedrijven die zelf niet de mogelijkheid hebben om het label te ontwerpen, bieden wij ook een oplossing. Je kunt het ontwerp aan ons overlaten. Onze grafische specialisten maken een prachtig ontwerp. Dit doen ze op basis van jouw wensen en uiteraard geef je altijd op basis van een proefdruk goedkeuring voor wij tot productie overgaan. 

Kleine en grote koekblikken

Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal koekblikken. In ons assortiment hebben wij kleine koekblikken, voor bijvoorbeeld 5 stroopwafels. Maar ook grote koektrommels waar bijvoorbeeld 20 stroopwafels in gaan. Of juiste bredere ronde koekblikken die gevuld kunnen worden met een flink aantal gram koekjes. We zijn van alle markten thuis! Zit jouw formaat rond koekblik niet tussen de blikken in onze webshop? Dan horen wij het graag! Want wij weten zeker dat wij het geschikte blik voor jouw product kunnen vinden.

Advies over het blik

Heb je vragen over onze ronde koekblikken? Of ben je op zoek naar een specifiek blik en vind je deze niet op onze webshop? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Geheel vrijblijvend nemen ze tijd voor je. Met een ruime kennis van het assortiment, de mogelijkheden en een flinke dosis creativiteit helpen zij je graag verder met het maken van de juiste keuze.