Filteren

Lengte

Breedte

Hoogte

Diameter

Conservenblikken

Conservenblikken kun je direct online bestellen via onze webshop. Bekijk op deze pagina ons aanbod van conservenblikken. Ben je op zoek naar een speciale maat of een specifiek soort blik? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen zeker weten het blik vinden dat perfect aansluit op jouw wensen. Onze conservenblikken kun je natuurlijk bedrukken met je naam, logo of huisstijl. Dit kan op diverse manieren. Bekijk per blik wat de opties zijn. Maak een keuze uit de blikken op onze website en bestel!

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Meer over conservenblikken

De conservenblikken die wij leveren worden door onze klanten op uiteenlopende manieren ingezet. Een blik blijkt een erg veelzijdig product te zijn. We noemen een aantal doeleinden van deze blikkensoort.

Foodverpakking

Conservenblikken staan natuurlijk vooral bekend als verpakking voor foodproducten. Meer dan eens leveren wij ze ook aan klanten die ze gebruiken als foodverpakking. Maar vergis je niet, er zijn meer mogelijkheden.

Promotie & geschenken

Conservenblikken worden bijvoorbeeld ingezet als promotioneel blik. Het blik wordt gevuld en wordt voorzien van een logo, naam of bedrukking. Op deze manier is het blik ontzettend leuk om weg te geven als promotioneel product tijdens campagnes. Over weggeven gesproken, het is niet alleen een promotioneel product maar met de juiste vulling en een leuk design is het ook een ontzettend leuk relatiegeschenk. Heb je een speciaal idee voor een conservenblik? Onze adviseurs denken graag met je mee! Ze zijn creatief en hebben veel ervaring met blikkenproducten. Dus neem gerust contact met ons op om te brainstormen. Dat vinden we leuk!