Filter

Conservenblikken

Conservenblikken

Conservenblikken kun je direct online bestellen via onze webshop. Bekijk op deze pagina ons aanbod van conservenblikken. Ben je op zoek naar een speciale maat of een specifiek soort blik? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen zeker weten het blik vinden dat perfect aansluit op jouw wensen. Onze conservenblikken kun je natuurlijk bedrukken met je naam, logo of huisstijl. Dit kan op diverse manieren. Bekijk per blik wat de opties zijn. Maak een keuze uit de blikken op onze website en bestel!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 8 producten

Hoog naar laag sorteren

Meer over conservenblikken

De conservenblikken die wij leveren worden door onze klanten op uiteenlopende manieren ingezet. Een blik is dan ook een erg veelzijdig product. We noemen een aantal doeleinden van dit type blikken.

Foodverpakking

Conservenblikken staan natuurlijk vooral bekend als verpakking voor foodproducten. Je komt ze in de supermarkt tegen gevuld met doperweten, bonen of andere producten. Meer dan eens hebben wij relaties die conservenblikken kopen en deze inderdaad inzetten als foodverpakking. Het gata dan niet alleen maar om de producten die je in de supermarkt vindt. We zien ze ook gevuld worden met snoep, kruiden, noten en meer uiteenlopende foodproducten.  Volop mogelijkheden dus om het conserveblik in te zetten als verpakking voor voedsel. 

Promotie & geschenken

De blikken lenen zich ook uistekend als verpakking voor promotionele items en geschenken. Conservenblikken worden bijvoorbeeld ingezet als promotioneel blik. Het blik wordt gevuld en wordt voorzien van een logo, naam of bedrukking. Op deze manier is het blik ontzettend leuk om weg te geven als promotioneel product tijdens campagnes. Over weggeven gesproken, het is niet alleen een promotioneel product maar met de juiste vulling en een leuk design is het ook een ontzettend leuk relatiegeschenk. Heb je een speciaal idee voor een conservenblik? Onze adviseurs denken graag met je mee! Ze zijn creatief en hebben veel ervaring met blikkenproducten. Dus neem gerust contact met ons op om te brainstormen. Dat vinden we leuk!

Overige toepassingen Conservenbliken

Naast gebruik voor de verpakking van food, promotie en als geschenk zien wij nog veel meer creatieve, handige of efficiënte toepassingen. Zo zagen wij een restaurant, met een industriële sfeer, dat de bonnetjes in stoere conservenblikken aan de gasten presenteerde. Neem eens vrijblijvend contact op met onze adviseurs om over de opties te praten.