Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering
Conservenblikken

Conservenblikken

Conservenblikken en andere voorraadblikken kun je direct online bestellen via onze webshop. Bekijk op deze pagina ons aanbod van conservenblikken. Ben je op zoek naar een speciale maat of een specifiek soort blik? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen zeker weten het blik vinden dat perfect aansluit op jouw wensen. Onze conservenblikken kun je natuurlijk bedrukken met je naam, logo of huisstijl. Dit kan op diverse manieren. Bekijk per blik wat de opties zijn. Maak een keuze uit de blikken op onze website en bestel!

 • 8 producten

 • Aluminium visblikje

  Aluminium visblikje

  Vanaf € 0,85 € 1,03 incl. BTW
  Minimale afname: 400
  H 65mm Ø 105mm
 • Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - klein

  Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - klein

  Vanaf € 1,38 € 1,67 incl. BTW
  Minimale afname: 30
  H 23mm Ø 73mm
 • Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - medium

  Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - medium

  Vanaf € 1,65 € 2,00 incl. BTW
  Minimale afname: 30
  H 55mm Ø 73mm
 • Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

  Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

  Vanaf € 2,15 € 2,60 incl. BTW
  Minimale afname: 30
  H 105mm Ø 73mm
 • Luxe conservenblik klein

  Luxe conservenblik klein

  Vanaf € 1,80 € 2,18 incl. BTW
  Minimale afname: 24
  H 55mm Ø 80mm
 • Luxe conservenblik

  Luxe conservenblik

  Vanaf € 2,95 € 3,57 incl. BTW
  Minimale afname: 24
  H 110mm Ø 80mm
 • Conservenblik

  Conservenblik

  Vanaf € 1,93 € 2,34 incl. BTW
  Minimale afname: 50
  H 117mm Ø 99mm
 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Conservenblikken kopen

De conservenblikken die wij leveren worden door onze klanten op uiteenlopende manieren ingezet. We hebben een divers assortiment opgebouwd aan conservenblikken met verschillende maten en soorten. Kies bijvoorbeeld voor een van onze luxe conservenblikken of een met een treklip.

De conservenblikken kan je direct bestellen in kleine aantallen, maar natuurlijk ook in grote aantallen.

Een conservenblik is een erg veelzijdig product. We geven je een aantal voorbeelden van hoe jij een conservenblik in kunt zetten.

Conservenblik als foodverpakking

Hier staan conservenblikken bij uitstek om bekend, het verpakking van diverse soorten voedsel. Je ziet ze in de supermarkt veelvoudig staan gevuld met groenten, denk aan bonen en doperwten, en andere producten.

Meer dan eens hebben wij klanten gehad die conservenblikken kopen en ze inzetten als verpakking van food. Je kunt de conservenblikken vullen met een product naar keuze, bijvoorbeeld met snoepgoed, koek, kruiden, noten etc. Volop mogelijkheden dus om het conservenblik in te zetten als verpakking van voedsel.

Promotie & geschenken

Conservenblikken en andere blikken lenen zich ook uitermate goed uit als promotionele items of relatiegeschenken. Deze promotionele conservenblikken hebben een sterke attentie waarde.

Conservenblik met bedrukking en eigen label

Geef de conservenblikken een sterke attentiewaarde en personaliseer en bedruk het deksel van de blikken met een eigen ontwerp, logo en tekst. Je kunt er ook voor kiezen voor een eigen label om de romp van het blik, zo kan je een eigen huisstijl met logo overal op het blikje terug laten komen.

Vrijblijvend blikken-advies

Wees niet bang om out-of-the-box te denken! Heb jij een leuk idee maar ben je niet helemaal zeker of dit te verwezenlijken is? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze blikken specialisten staan elke dag weer voor je klaar met advies op maat!

Conservenblik met vulling naar keuze

We kunnen de blikken altijd voor je vullen met een product naar keuze. Dit kan van alles zijn, denk aan snoep, koek of een ander leuk product dat aansluit bij jouw bedrijf. Neem voor een conservenblik met vulling even contact met ons op. We gaan samen op zoek naar de optimale vulling!

Op zoek naar andere blikken die je kunt vullen met een product naar wens? Kijk dan bijvoorbeeld even naar onze voorraadbussen.