Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Koekblik vierkant

Bekijk hieronder ons assortiment met vierkante koekblikken. Elk koekblik kan leeg en zonder bedrukking gemakkelijk online besteld worden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om het vierkante koekblik te personaliseren met een bedrukking, label of sticker samen met een vulling naar keuze.

 • 4 producten

 • Cakeblik vierkant

  Cakeblik vierkant

  Vanaf € 4,15 € 5,02 incl. BTW
  Minimale afname: 6
  L 165mm B 165mm H 67mm
 • Cakeblik vierkant - wit

  Cakeblik vierkant - wit

  Vanaf € 4,10 € 4,96 incl. BTW
  Minimale afname: 6
  L 165mm B 165mm H 67mm
 • Vierkant blik wit S - 500 ml

  Vierkant blik wit S - 500 ml

  Vanaf € 1,85 € 2,24 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 75mm B 75mm H 95mm
 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Koekblik vierkant online bestellen

Alle blikken, van koektrommels tot conservenblikken, op blikken.nl kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrukking, custom label of sticker. Elk blik heeft zijn eigen unieke personalisatie mogelijkheden.

De vierkante koekblikken zijn geen uitzondering! Deze kwalitatief zeer goede blikken kan je laten bedrukken en aanpassen zoals jij dat wilt. Het vierkante koekblik kan je op diverse manieren naar je eigen hand zetten.

Dekselbedrukking

Op alle deksels van de vierkant koekblikken kan je een bedrukking laten plaatsen. Deze bedrukking is altijd haarscherp en volledig in kleur. Zo kan je hier enorm goed je logo terug laten komen met een kleine tekst in de huisstijl van je onderneming of organisatie.

Embossing

Naast een dekselbedrukking kan je het deksel ook op een tweede, erg gave, manier laten aanpassen. Kies dan voor de embossing. Er wordt dan in je vierkant koekblik een logo letterlijk in het deksel gedrukt. Zo ontstaat er een stijlvol reliëf van jouw logo in het deksel.

Custom label

De romp van de vierkante koekblikken kan je personaliseren met een custom label. Dit is een strook speciaal papier dat bedrukt wordt en strak om de romp van het vierkante koekblik wordt geplaatst. Dit label zal dan ook lang goed blijven. Het ontwerp voor het label kan je, net zoals bij de embossing en de dekselbedrukking, helemaal zelf maken.

Zelf ontwerpen of hulp inschakelen

De bedrukkingen, labels of stickers die je kunt personaliseren kan je stuk voor stuk helemaal zelf ontwerpen. We hebben wij elk blik een werktekening geplaatst, zo weet je precies welk oppervlakte je hebt voor je bedrukking.

Zelf geen tijd of mogelijkheden om een ontwerp te maken voor je vierkante koekblik? Schakel dan onze grafische afdeling in. We zijn heel goed in staat een uniek ontwerp voor te maken geheel naar wens, dankzij jarenlange ervaring in de blikken branche.

Vierkant koekblik met vulling naar keuze

Op aanvraag vullen we je blikken altijd voor je. Laat de blikken bijvoorbeeld vullen met producten die aansluiten bij jouw bedrijf of branche. Geef je wensen middels een offerte aan ons door of neem even telefonisch contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar de ideale vulling!

Op zoek naar andere blikken die je kunt vullen met een product naar keuze? Kies bijvoorbeeld voor een mooi voorraadblik.