Bestel leuke koektrommels en bedruk ze met jouw eigen huisstijl!

Bestel leuke koektrommels en bedruk ze met jouw eigen huisstijl!

Koektrommels zijn niet alleen praktisch voor het bewaren van lekkers, maar ook een geweldige manier om je creativiteit te uiten en een persoonlijk tintje toe te voegen aan je keuken. En wat is er leuker dan een koektrommel met je eigen unieke ontwerp? Bij Blikken.nl maken we het mogelijk om jouw koektrommeldromen werkelijkheid te laten worden!

Waarom kiezen voor een bedrukte koektrommel?

  • Uniek en persoonlijk: Een koektrommel met je eigen ontwerp is een echte eyecatcher en hiermee laat je op een ludieke manier zien waar jouw bedrijf of onderneming voor staat.
  • Praktisch en duurzaam: Onze blikken koektrommels zijn stevig en gaan jarenlang mee, hierdoor hebben ontvangers lang plezier van jouw unieke bedrukte koektrommel.
  • Leuk voor jong en oud: Of je nou op zoek bent naar een zakelijk geschenk of een giveaway voor leerlingen, een bedrukte koektrommel valt (vrijwel) altijd in de smaak.
  • Perfect voor bedrijven: Bedrukte koektrommels zijn een origineel relatiegeschenk of giveaway waarmee je jouw merk op een positieve manier onder de aandacht brengt.

Bedrukte koektrommels als relatiegeschenk of giveawayKoekblik Harmony

Op zoek naar een origineel en praktisch relatiegeschenk of giveaway? Een bedrukte koektrommel is een uitstekende keuze! Het is een cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt en langdurig gebruikt zal worden. Bovendien zorgt het ervoor dat jouw merk of boodschap steeds weer onder de aandacht komt.

De mogelijkheden van koektrommels bedrukken

Bij blikken.nl heb je eindeloos veel mogelijkheden om jouw koektrommels te personaliseren. Denk aan:

  • Volledig eigen ontwerp: Gebruik onze handige werktekening en ontwerp een volledig eigen ontwerp, inclusief logo's en huisstijl.
  • Logo's en huisstijlen: Voor bedrijven en organisaties is het altijd mogelijk om koektrommels te voorzien met het bedrijfslogo, kleuren en huisstijl.
  • Schakel onze design experts in: Hulp nodig? Onze design experts staan voor je klaar! Ze maken een prachtig custom ontwerp voor je, geheel naar wens.

Bedrukte koektrommels bestellen, hoe werkt het?

Het bestellen van bedrukte koektrommels hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

  • Kies je koektrommel: Zoek de perfecte koektrommel uit in ons assortiment. Hier vind je koektrommels in heel veel verschillende soorten, maten en afmetingen.
  • Maak een prachtig ontwerp of schakel onze design experts in.
  • Wij doen de rest! Nadat we je ontwerp hebben ontvangen, versturen we altijd een digitale proefdruk naar je ter goedkeuring. Proefdruk goedgekeurd? Dan gaan wij jouw koektrommels bedrukken met jouw ontwerp!

Vragen over onze koektrommels of mogelijkheden?

Zit je nu nog met vragen over onze koektrommels of nieuwsgierig naar alle mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het vullen van koektrommels met een artikel naar keuze? Twijfel dan niet! Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze blikken-experts. We hebben, dankzij jarenlange ervaring in de blikken-branche, op al je vragen een passend antwoord en voorzien je van advies op maat.

Eerst een blik werpen op onze koektrommels?

Niet zeker welk blik het beste past bij jouw bedrijf of onderneming? Je kunt altijd samples aanvragen! We sturen je dan één of meerdere van onze blikken op. Zo kan je van dichtbij bekijken welk blik het beste bij je past. Plaats je na het ontvangen van de samples een bestelling bij ons? Dan krijg je de kosten voor de sample-blikken natuurlijk terug van ons!