Blik op de toekomst: hoe relatiegeschenken kunnen bijdragen aan duurzame klantrelaties

Blik op de toekomst: hoe relatiegeschenken kunnen bijdragen aan duurzame klantrelaties

In een wereld waar bedrijfsrelaties steeds belangrijker worden, is het essentieel om unieke en gedenkwaardige manieren te vinden om deze relaties te versterken. Relatiegeschenken spelen hierin een cruciale rol. In deze blog verkennen we hoe gepersonaliseerde blikken van blikken.nl niet alleen een blijvende indruk achterlaten, maar ook bijdragen aan het opbouwen van duurzame klantenrelaties.

De kracht van personalisatieVapiano-stroopwafelblik

  • Unieke branding: Personalisatie biedt de mogelijkheid om je merk op een creatieve en opvallende manier te presenteren. Door blikken te voorzien van je eigen logo, kleurenschema of bedrijfsboodschap, creëer je een directe herinnering aan jouw merk.
  • Emotionele connectie: Een persoonlijk tintje kan een emotionele band met je klant versterken. Een blik met een persoonlijke boodschap of afgestemd op de interesses van de ontvanger, kan een veel diepere indruk achterlaten.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Milieuvriendelijke keuzes: Blikken zijn duurzame, herbruikbare en recyclebare verpakkingen. Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken toon je jouw betrokkenheid bij het milieu.
  • Langdurig gebruik: In tegenstelling tot wegwerpartikelen, hebben blikken een langere levensduur. Dit betekent dat jouw merk voor langere tijd zichtbaar blijft bij je klanten.

Hoe kies je het perfecte relatiegeschenk?

    • Ken je doelgroep: Begrijp de behoeften en voorkeuren van je klanten. Een goed gekozen geschenk toont aan dat je aandacht hebt besteed aan wat zij belangrijk vinden.
    • Creativiteit telt: Wees creatief met je ontwerp en inhoud. Een origineel en goed doordacht geschenk zal meer opvallen en gewaardeerd worden.
    • Kwaliteit boven kwantiteit: Een hoogwaardig relatiegeschenk straalt waardering en professionaliteit uit. Investeer in kwaliteit om een positieve indruk achter te laten.

Succesverhalen van blikken relatiegeschenken

Velen bedrijven zijn je al voor gegaan. We hebben de meest bijzondere opdrachten in het verleden uit mogen voeren voor veel verschillende bedrijven. Van kleine ondernemingen uit de regio tot grote internationale bedrijven zoals KLM, Mielle en Rabobank. We zetten ons voor elke order maximaal in en maken het geschenk echt uniek en opvallend, of je nou een aantal blikken besteld of duizenden. We laten je hieronder een aantal van onze mooie opdrachten uit het verleden zien.


All-over bedrukt blik voor DUKO GrafimediaDUKO BLIK 2

In opdracht van DUKO Grafimedia mochten we grote voorraadblikken bedrukken. Deze grote voorraadblikken werden niet met een standaard dekselbedrukking gepersonaliseerd, zeker niet. Voor DUKO Grafimedia zijn kosten noch moeite gespaard. We hebben de blikken all-over bedrukt met een prachtig custom design!


Blikken ter viering samenwerking PSV en Energiedirect.nlVerfblik PSVenergiedirect

In Eindhoven kunnen ze dan misschien niet zo goed voetballen (geschreven door een Ajax-fan), maar een nieuwe samenwerking met een sponsor introduceren doen ze zeker in stijl! Ze stopten PSV-shirts in verfblikken en hebben deze verfblikken een prachtig custom label mee gegeven. Zeker een actie die blijft hangen!


Unieke vrachtwagenblikken voor Meilof RiksMeilof Riks

Als je dacht dat ons assortiment, het meest ruime blikken assortiment van de Benelux, bestond uit alleen standaard ronde en rechthoekige blikken heb je het mis. We kunnen ook de meest bijzondere blikken, inclusief volledige bedrukking, voor je maken. Zo hebben we voor Meilof Riks enorm speciale vrachtwagenblikken gemaakt, inclusief een spetterende all-over bedrukking.

Zet blikken in als relatiegeschenk!

Relatiegeschenken, en in het bijzonder gepersonaliseerde blikken, zijn een krachtig hulpmiddel in het opbouwen van langdurige zakelijke relaties. Ze bieden een unieke combinatie van persoonlijke aandacht, merkherkenning en duurzaamheid. Bij blikken.nl begrijpen we de waarde van deze geschenken en helpen we je graag om een blijvende indruk te maken op je klanten.

Door deze richtlijnen te volgen, kan jouw bedrijf de volle potentie van relatiegeschenken benutten om succesvolle, duurzame klantenrelaties op te bouwen. Welkom in de toekomst van bedrijfsrelaties – een toekomst vol creativiteit, personalisatie en duurzaamheid!