Blikken bedrukken als promotioneel product, een goed idee!

Blikken bedrukken als promotioneel product, een goed idee!

Op zoek naar een leuk promotioneel product? Dat je weg kunt geven bij veel verschillende gelegenheden zoals beurzen of open dagen. Of misschien gewoon als relatiegeschenk voor je klanten en relaties. Dan kom je na een lange zoektocht misschien wel uit bij een blik, die zijn namelijk enorm geschikt om te gebruiken als promotioneel product. We leggen je uit waarom!

Enorme keuze

Een groot voordeel van het gebruiken van een blik als promotioneel product is dat er enorm veel keuze is. Er zijn heel veel verschillende soorten blikken in nog meer vormen en maten. Zo zijn er verfblikken, voorraadblikken, koffieblikken, koekblikken en nog vele meer. Juist door deze variatie aan blikken kom je altijd origineel uit de hoek!

vrachtwagenblik Meilof RiksBlikken bedrukken op oneindig veel manieren

Je kunt op oneindig veel manieren blikken bedrukken. Hierdoor is een leuk blik zeer geschikt als promotioneel product. Door middel van een gepersonaliseerde wikkel, sticker, embossing of full colour bedrukking kan je echt een heel uniek blik creëren. Alle personalisatie mogelijkheden zijn bovendien helemaal zelf te ontwerpen, ook kun het ontwerp laten maken naar jouw wensen. Krijg zo een wel heel persoonlijk blik dat enorm geschikt is te gebruiken als relatiegeschenk en meer! Om inspiratie op te doen voor jouw promotionele blik kun je altijd een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier vind je ontwerpen van bedrijven die je voor zijn gegaan en hun eigen gepersonaliseerde blik hebben laten maken.

Langdurige exposure van jouw promotioneel product

DĂ© kracht van een mooi gepersonaliseerd blik; het kan steeds weer opnieuw gevuld worden. Hierdoor zal een mooi blik niet snel vergaan. Het blik zal keer op keer terugkomen in de keuken of koffie- of lunchkamer. Als gevolg hiervan komt ook jouw merk elke keer weer onder de aandacht van een groep mensen. Je krijgt dus exposure over een grote periode. Dit maakt een gepersonaliseerd blik tot een van de allerbeste promotionele producten!