Blikken in alle vormen en maten bestellen

Blikken in alle vormen en maten bestellen

Op zoek naar een mooi blik, maar niet zeker welke vorm of maat je nodig hebt. Bij blikken.nl ben je altijd aan het juiste adres. In ons assortiment vind je blikken in alle vormen en maten. Van standaard vierkante en ronde blikken tot volledig bedrukte sterblikken of busblikken. Bovendien kan je elk blik laten aanpassen naar wens met een dekselbedrukking, label, sticker of vulling.

Ons blikken assortiment

We zijn constant bezig met het verbeteren, verbreden en optimaliseren van ons assortiment. Dit is een proces dat continu plaatsvindt. Zo stellen we onszelf in staat om de klant een zo goed mogelijke service te bieden. Dit heeft er toe geleid dat we over de jaren heen een prachtig en veelzijdig blikken assortiment hebben opgebouwd. Hierin vind je een grote variatie blikken en is er voor elke klant een ideaal blik te vinden.

Rechthoekige en vierkante blikkenRechthoekige en vierkant blikken

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit vierkante of rechthoekige blikken. Deze blikken worden dan ook vaak ingezet als geschenkblik of als verpakking van een product. De blikken kunnen namelijk altijd aangepast worden met een mooie eigen bedrukking en in sommige gevallen zelfs van een label met eigen ontwerp en logo.

Ronde blikkenRonde Blikken

Ronde blikken zijn geschikt voor een heel groot aantal doeleinden. Gebruik deze blikken bijvoorbeeld als persoonlijk geschenkblik gevuld met koek of snoep. Binnen onze ronde blikken vind je bovendien ook een grote variatie aan blikken. We hebben conservenblikken, luxe blikken, verfblikken, blikken met venster, blikken met koepeldeksel en meer ...

Andere vormenAndere vormen blikken

Ook voor andere vormen blikken dan de standaardvormen, rond, vierkant en rechthoekig, kan je bij ons terecht! We hebben meer dan 20 unieke blikken met bijzondere andere vormen. Zo hebben we in ons assortiment andere vormen onder anderen huis blikken met een volledige bedrukking, sterblikken, kerstboomblikken, busblikken, collectebussen, hartblikken en nog een hoop meer.

Blikken op maatBlikken op maat

Heb jij een specifieke wens voor een blik of heb je een unieke vorm in gedachte? Hiervoor hebben wij blikken op maat. Deze blikken krijgen een unieke vorm en compleet eigen en vaak all-over bedrukking. Met een blik op maat steel jij de show en werk je op een heel sterke en memorabele manier aan jouw merk!

Het blik personaliserenStroopwafelblik als beschuitblik

Onze blikken kan je altijd kaal en zonder vulling bestellen. Het is echter, wanneer je het blik inzet als geschenk of verpakking, veel mooier om het blik aan te passen aan jouw bedrijf. Dit doe je door bijvoorbeeld het deksel te bedrukken met je logo of door het label op te maken in eigen stijl met logo. Dit alles draagt bij aan de bekendheid en het imago van jouw bedrijf, dit staat ook wel bekend als merchandising.

Dekselbedrukking in eigen stijl

Heeft het blik dat je gekozen hebt een plat deksel? In dat geval kan je ervoor kiezen om het deksel te bedrukken met een eigen logo, tekst en design. Of een dekselbedrukking mogelijk is staat altijd vermeld op de productpagina. Je kunt het deksel op verschillende manieren aanpassen aan jouw wensen: Bedrukt blik tijger
  1. Logo op het deksel
  2. Middelgrote bedrukking met eigen design, logo en tekst
  3. All-over bedrukking
  4. Embossing - Een logo wordt in het deksel gedrukt

Label met uniek design

De romp van een groot aantal ronde, maar ook vierkante en rechthoekige blikken, kan voorzien worden van een label. Dit label wordt strak om de romp geplaatst en bedrukt met jouw eigen design en logo! Maak zelf een mooi ontwerp voor het label of besteed dit uit aan onze grafische afdeling.

Laat je blik vullen!Snoepblik Aviko

Zet je het blik in als geschenkblik, als verpakking of bij een promotionele actie? Dan wil je het blik vullen met een lekker, toepasselijk en leuk product. Dit regelen we graag voor je. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Zijn we eruit? Dan vullen we het blik natuurlijk graag voor je!