Blikken met unieke uitstraling bestellen

Blikken met unieke uitstraling bestellen

Op zoek naar unieke blikken met een bijzondere uitstraling? We hebben de afgelopen jaren hier enorm in geïnvesteerd. We hebben een prachtige lijn blikken in verschillende vormen, maten en soorten ontwikkeld met uiteenlopende maar even aantrekkelijke all-over bedrukkingen. Deze blikken zijn van hoge kwaliteit en op een unieke wijze bedrukt, maar toch tegen een zeer lage prijs per stuk te bestellen! We vertellen je graag meer over onze nieuwe lijn blikken met unieke uitstraling.

Unieke bedrukte blikken

Onze nieuwe lijn blikken bestel je nergens anders. Onze ontwerpers hebben een flinke portie creativiteit in de nieuwe blikken gestoken, en met resultaat!

Er staat namelijk een prachtige lijn blikken voor je klaar in verschillende vormen en maten. Allemaal voorzien van verschillende, maar allemaal aantrekkelijke en unieke all-over bedrukkingen.

Blikken met een unieke uitstraling

Naar wat voor blik ben je op zoek? Wat voor uitstraling en kleurencombinatie moet jouw blik krijgen? Hier hebben we over nagedacht bij het ontwerpen van onze blikken. Onze ontwerpen zijn een verzameling van uiteenlopende stijlen en kleuren. Zo is er altijd een blik bij dat bij jouw wensen aansluit!

Om je een beeld te geven van onze blikken met speciale all-over bedrukking laten we je een paar uitvoeringen zien.

Rain ForestRain Forest bedrukking unieke uitstraling

Een blik voor de natuurliefhebber en avonturier. We hebben een viertal blikken voorzien van de tropische 'Rain Forest' bedrukking. Deze blikken hebben een leuke uitstraling en misstaan zeker niet in de keuken- of koffiekamer.


TeabloomTeabloom unieke bedrukking

Op zoek naar een blik met een zachte uitstraling voor in de keuken of op kantoor. Dan zijn onze blikken met 'Teabloom' bedrukking misschien wel iets voor jou.


Red Tea red tea blikken unieke uitstraling

Op zoek naar roodkleurige blikken met een krachtige uitstraling? Dan zijn deze rode blikken met 'Red Tea' bedrukking wat voor jou. Vier maten vierkante blikken zijn voor je bedrukt met deze unieke print!


Italian Coffee Italian Coffee unieke bedrukking

Een echt Italiaans koffie- of koekblik in huis of kantoor halen? Dan raden we je deze 'Italian Coffee' blikken aan! Op de blikken vindt je een mooi bruine bedrukking terug met onder andere koffiebonen en een mooi logo.


Made With LoveMade with love blik unieke uitstraling

Kleurrijke blikken 'Made With Love'. Deze blikken zijn all-over bedrukt met verschillende vrolijke kleuren en een mooi 'Let's Have Some Tea' logo aan de voorzijde. Ideaal blik om koffie, thee, snoep of koek in te bewaren.


Freshly Roasted CoffeeFreshly Roasted lijn

Met deze blikken steel je de show. Het zijn echte blikvangers! De 'Freshly Roasted Coffee' print bestaat uit een koekblik en een rechthoekig voorraadblik. Hierin kan je heerlijke koffie, thee, snoep, koek of ander lekkers perfect in bewaren.


KoffieprintKoffieprint

Stijlvolle zwarte blikken met krijt-achtige bedrukking. Deze blikken met koffieprint doen het altijd hartstikke goed. Op de blikken staan leuke koffie gerelateerde tekeningen en spreuken zoals 'macchiato' of 'espresso'.

Ontdek alle bedrukte blikken met unieke uitstraling

De unieke blikken hierboven zijn maar een greep uit ons assortiment. Wil je snel alle blikken met speciale bedrukking ontdekken. Klik op de button hieronder!

Bedrukte blikken met vulling

Heb je je oog op een of meerdere van onze blikken laten vallen maar zou je deze gevuld willen hebben? Dat kan natuurlijk! Je kan altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail of via een offerteaanvraag. We bespreken vervolgens met je alle mogelijkheden en wensen. We zijn altijd in staat de blikken te vullen met een product naar wens!

Blikken met eigen bedrukking bestellen

Een blik bestellen in eigen huisstijl, met hierop een mooie boodschap of eigen logo. Ook dat is mogelijk. We hebben een enorm aanbod blikken waaraan je een geheel eigen tintje kan geven. Zo kan je blikken bestellen waarbij je het deksel kunt bedrukken, een custom label om kunt passen of all-over kunt bedrukken met een eigen ontwerp.