Stroopwafelblikken, dé verpakking voor een oer-Hollandse wafel

Stroopwafelblikken, dé verpakking voor een oer-Hollandse wafel

Zoek je een leuke manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of organisatie? Zoek niet langer, wij hebben het voor je gevonden; een Stroopwafelblik! Stroopwafelblikken, die nostalgische gevoelens oproepen, zijn perfect om op een leuke en aantrekkelijke manier om een breed publiek te bereiken. Met oneindig veel mogelijkheden voor het uiterlijk van het blik creëer je een echte blikvanger! Hier vertellen we je graag meer over!

Compleet eigen verpakking

Geef de verpakking een goeie uitstraling door te gaan voor een prachtig blik in Delfts blauw met een persoonlijk kaartje, maar je komt waarschijnlijk nog veel verder door te gaan voor een prachtig blik bedrukt met geheel eigen ontwerp dat aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Dit zorgt voor een geweldige uitstraling! Er zijn eindeloos veel variaties mogelijk, hip, strak of krachtig, alles is mogelijk! Zo kan je alle aandacht naar je toe trekken met een geweldig explosief blik bedrukt op romp en deksel.

Dé verpakking die lang meegaat

Stel, je bent op zoek naar een geschenk dat lang mooi blijft en jaren mee kan, dan is een Stroopwafelblik de perfecte uitkomst. Gevuld met heerlijke stroopwafels, of daarna weer aangevuld met een andere lekkernij, is het blik perfect om weg te geven! Het is het cadeau waarbij iedereen een warm gevoel van binnen krijgt al bij het zien van de verpakking zonder nog maar de inhoud ervan te hebben gezien. Elke keer bij de koffie of thee komt hij weer tevoorschijn en zo heb je een lange periode van blootstelling en een groot bereik. Een mooi blik wordt immers niet snel weggegooid! Kortom, een stroopwafelblik heeft eindeloos veel mogelijkheden. De kracht van de levensduur van een prachtig blik, wat tot jarenlange exposure leidt, wordt gigantisch onderschat. Qua uitstraling en vulling kun je alle kanten op wat een stroopwafelblik enorm geschikt maakt als geschenk!