All-over bedrukt blik voor DUKO grafimedia

All-over bedrukt blik voor DUKO grafimedia

DUKO BLIK 2

Blikken.nl is een website waar je blikken kunt bestellen in alle vormen, soorten en maten en inclusief personalisatie en bedrukking. Voor een van onze klanten, DUKO Grafimedia, een full-service grafisch bedrijf, mochten we een bijzonder en opvallend blik leveren.

DUKO grafimedia koos voor een prachtig all-over bedrukt blik. Het blik had een stijlvol ontwerp met het logo en de slogan van de klant van DUKO Grafimedia, Hartmann Groep, een toonaangevende leverancier van medische en hygiënische producten. Het blik was niet alleen een prachtig uitziend cadeau, maar ook een duurzaam en herbruikbaar product dat de naamsbekendheid van Hartmann Groep kan vergroten.

DUKO Grafimedia was zeer tevreden over de samenwerking met Blikken.nl, die het blik snel en vakkundig leverde. Ze waren ook erg trots op het eindresultaat, dat een hoge kwalitatieve uitstraling had. Ze ontvingen veel positieve reacties van hun klant en de eindgebruikers.

Dit is een voorbeeld van hoe Blikken.nl kan helpen om je blikken te personaliseren en te bedrukken met je eigen ontwerp of logo. Wil je ook zo’n mooi blik bestellen voor je eigen doel of gelegenheid? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op 078-8907766.DUKO BLIK