Kun je een conservenblik voorzien van een private label?

Kun je een conservenblik voorzien van een private label?

Welk doel je ook voor ogen hebt, al is het een verpakking voor voedsel, een promotioneel product of geschenk, een conservenblik helpt jou uit de brand! Zo'n blik heeft oneindig veel mogelijkheden. Het is misschien wel het perfecte blik dat jouw merk kan vertegenwoordigen en wordt daarom ook op vele manieren al gebruikt door verschillende bedrijven. Je kunt het blik zo personaliseren dat het op een optimale manier jouw merk versterkt en representeert. Om je helemaal te overtuigen van het nut van conservenblikken hebben we de mogelijkheden en voordelen voor je op een rijtje gezet.

ConservenblikVersterking van jouw merk

Een conservenblik versterkt je merk door middel van een private label. Je kunt een gepersonaliseerde dekselbedrukking of wikkel toevoegen en deze helemaal zelf vormgeven. Zo krijgt het blik een geweldige en krachtige look. Dit staat jouw product, of het nou koffie, koek, snoep of iets totaal anders is, bij en kan enorm helpen bij de bekendheid en uitstraling van jouw product.

Wat voor look geef jij jouw conservenblik?

Voordat je je ontwerp voor het blik instuurt moet je goed nagedacht hebben. Voor welke uitstraling ga je? Hoe wil je dat het blik eruit komt te zien? Dat soort vragen zijn enorm belangrijk voor het ontwikkelen van je eigen blik voor een eigen lijn en daar kun je uiteraard hulp bij krijgen. Maak daarna een mooi ontwerp dat perfect aansluit bij je product en bedrijf. Zelfs als je wel ideeën hebt voor een ontwerp maar je deze zelf niet uit kunt werken kan het blik gemaakt worden. In dat geval neemt een team grafisch ontwerpers, met jarenlange ervaring, het graag van je over. Zo krijg je alsnog een blik volledig gemaakt naar jouw wensen!

Op welke manieren kan je jouw blik vormgeven?

Nu je hebt besloten hoe je blik er uit komt te zien is het belangrijk een passend blik te kiezen. Wat wil je in het blik stoppen? Neem vervolgens een blik dat qua grootte past bij jouw product. Per blik verschilt ook de manier waarop je het kunt personaliseren. Er zijn blikken waarbij de deksel bedrukt kan worden, blikken met dekselbedrukking en een label en conservenblikken waar je alleen een label aan toe kunt voegen. Inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina »