De leukste bedrukte ronde blikken op een rijtje gezet!

De leukste bedrukte ronde blikken op een rijtje gezet!

Het ronde blik is en blijft ons meest verkochte product. Niet gek ook dat ons assortiment ronde blikken het grootst is. Met name het stroopwafelblik is een product dat vrijwel wekelijks wordt verkocht. Uiteraard voorzien van een bedrukking in eigen huisstijl. Hieronder zetten wij de (tot nu) leukste bedrukte ronde blikken op een rijtje. Genoeg inspiratie voor jouw eigen ronde blikken!

metalen blik1. Delfts blauwe stroopwafelblikken

Een stroopwafel is een typisch Hollands product, net als het Delfts blauwe tegeltje. Een gouden combinatie wat betreft de ontwerpen voor onze bedrukte blikken. We hebben al enorm veel Delfts blauwe prints voorbij zien komen. Veelal kiezen klanten voor een klassiek blauw-witte print met toevoeging van een logo. Maar ook zien we labels voorbij komen met een de klassieke icoontjes in de huisstijl kleuren van de klant of zelfs volledig zelf vormgegeven icoontjes. Het stroopwafelblik van Vapiano is een goed voorbeeld van een Delfts blauw print in een eigen jasje.

koekblik2. Geluk zit soms in een klein koekje - koekblik

Een bijzonder rond koekblik. Namelijk een die voorzien is van een all-over bedrukking. Een vormgeving die aansluit bij de huisstijl van de klant, met op de deksel een goede quote. Die ga je onthouden! All-over bedrukte blikken leveren wij vanaf 1.000 stuks.

blaklader snoepblikblaklader snoepblik3. Een blik van waardering

Zoals we al zeiden is ons assortiment met ronde blikken enorm. Blåkläder koos niet voor een doorsnee rond koekblik, maar ging voor deze mooie hoge variant. Omwikkelt met een groot label, die zij gebruikten voor het communiceren van hun boodschap: een blik van waardering.

XL stroopwafelblik PME Legend4. Stroopwafelblik XL

PME Legend denk groter! Geen standaard stroopwafelblik met een pakje groter, nee PME Legend koos een maatje groter en toverden dit ronde blik om tot een XL stroopwafelblik. Door de hoogte van dit blik heb je 2x meer ruimte voor de bedrukking op de romp. PME Legend koos er voor om het deksel all-over te bedrukken, zodat het perfect aansluit bij het zwart-gele wikkel.

Jouw eigen bedrukte ronde blikken?

Heb je na het zien van bovenstaande producten genoeg inspiratie om aan de slag te gaan met jouw eigen bedrukte blikken? Zoek het gewenste formaat blikje op en download de bijpassende werktekening. Kies voor een dekselbedrukking en/of een label om de romp. Wel genoeg inspiratie, maar laat je het vormgeven liever aan iemand anders Over? Dan hebben wij een team creatievelingen voor je klaar zitten. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp op maat.