De kracht van blik als relatiegeschenk: waarom het meer is dan alleen een cadeau

De kracht van blik als relatiegeschenk: waarom het meer is dan alleen een cadeau

Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam relatiegeschenk voor uw klanten, medewerkers of zakenpartners? Dan is een blik met unieke personalisatie een zeer goede keuze. Een blik is niet alleen een praktisch en veelzijdig voorwerp dat je voor allerlei doeleinden kan gebruiken, maar ook een persoonlijk én blijvend aandenken dat de ontvangen zal waarderen. We leggen je graag uit waarom een blik met personalisatie meer is dan alleen een cadeau.

Uniek en Creatief geschenk

Eén van de grote voordelen van een blik als relatiegeschenk is dat je het helemaal naar je eigen smaak en wensen kan ontwerpen. Zo heb je de keuze uit een groot aanbod verschillende blikken, van koektrommels en conservenblikken tot custom blikken. De keuze kan je af laten hangen van onder andere formaat, kleur, vorm of sluiting.

Hiernaast is een blik zeer goed te personaliseren. Je kunt op een blik uitstekend een eigen tekst, logo of ontwerp laten bedrukken. Zo creëer je een blik dat perfect past bij je bedrijf, merk, boodschap of thema.

Tot slot is ook de inhoud van het blik helemaal aan jou. Als je het blik er aantrekkelijk uit hebt laten zien van de buitenzijde kan je ook gaan nadenken aan de vulling van het blik. Ook hier heb je alle vrijheid in, denk aan snoepjes, koekjes, thee, koffie, pennen, kaarsen of andere leuke artikelen. Met een blik met personalisatie kan je je relatie verrassen met een uniek en creatief geschenk dat niemand anders heeft!

Veelzijdigheid van blik

All over bedrukte busblikken

Blikken komen voor in allemaal verschillende vormen en maten. Je bestelt direct ronde stroopwafelblikken, vierkante voorraadblikken of rechthoekige koekblikken. Maar hiernaast is het ook mogelijk om een custom vorm van een blik te laten bestellen. Zo hebben we in het verleden opdrachten voor klanten uitgevoerd voor blikken in de vorm van een boot of in de vorm van een vrachtwagen, natuurlijk volledig voorzien van een heel gave bedrukking.

Stel het je maar voor ... Hoe enorm gaaf is het als transportbedrijf om een blik gevuld met wat lekkers cadeau te kunnen doen dat een miniatuurversie is van jouw transportwagens. Dat is een wel heel krachtig blik als relatiegeschenk en zal zeker memorabel zijn bij de ontvanger.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

We leven in een tijd van verandering op het gebied van milieu en klimaat. We besteden met zijn allen steeds meer aandacht, moeite en tijd in het milieuvriendelijker maken van onze activiteiten, diensten en producten. De tijd van een plastic (of ander niet milieuvriendelijk) geschenk is dus echt wel voorbij. Dit is natuurlijk niet wat je uit wilt stralen met jouw bedrijf of onderneming. Een blik is daarentegen wel degelijk een duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is dus ook in deze tijd nog een zeer goed product om te gebruiken als relatiegeschenk.

Herbruikbaar

Dit zit hem in een paar eigenschappen van een blik. Ten eerste is een blik in theorie eindeloos bruikbaar. Wanneer je een gepersonaliseerd blik met vulling cadeau doet hoeft de ontvanger het blik niet weg te gooien wanneer het leeg is. Het blik kan gewoon opnieuw gevuld worden met een ander product. De herbruikbaarheid van een blik maakt het product erg duurzaam.

RecyclebaarBlik recyclen

Ten tweede is een blik een milieuvriendelijk product, in tegenstelling tot wat velen denken. Dit zit hem namelijk in de recyclebaarheid van blik. In Nederland wordt namelijk meer dan 96% (!) van al het blik dat weggegooid wordt gerecycled. Zo wordt van oud blik weer nieuw blik gemaakt, tegen een fractie van de productiekosten. Kortom, met een blik met personalisatie laat je zien dat je geeft om de planeet en dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Edward Poppe case

Emotioneel en Memorabel

Een blik met personalisatie is meer dan alleen een cadeau, het heeft ook een emotionele en memorabele waarde. Een custom blik is namelijk ook een symbool van waardering, erkenning en verbondenheid. Je laat zien dat je je relatie kent en respecteert en dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals voor hem of haar te maken. Een uniek blikken geschenk is ook iets dat je relatie zal bewaren en koesteren als herinnering aan uw samenwerking of contact. Elke keer dat je relatie ziet of gebruikt, zal hij of zij aan jouw onderneming denken en zich gewaardeerd voelen.

Een blik als relatiegeschenk?

Verfblik PSVenergiedirect

Een blik als relatiegeschenk heeft dus meerdere eigenschappen die het tot zo’n sterk geschenk maakt. Het is uniek, creatief, duurzaam, milieuvriendelijk, emotioneel en memorabel. Een blik met persoonlijke bedrukking en boodschap is de ideale manier om je relaties te bedenken, feliciteren, motiveren of te inspireren. Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor het bestellen van een blik met personalisatie? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen met onze blikken experts. We helpen je graag om het perfecte blik te maken dat past bij jouw onderneming.

Inspiratie opdoen?

Nieuwsgierig naar projecten voor klanten uit het verleden. We hebben er een aantal voor je verzameld op onze inspiratiepagina. Hier zie een aantal mooie cases die we uitgevoerd voor allerlei soorten bedrijven.