Een kruidenblikje, ook geschikt als giveaway

Een kruidenblikje, ook geschikt als giveaway

Organiseer jij een evenement, beurs of open dag en ben je nog op zoek naar een leuk weggevertje? Een mooi kruidenblikje met iets lekkers erin is altijd enorm leuk. Samen met een gepersonaliseerde wikkel, sticker of dekselbedrukking is dit de giveaway die iedereen mee zal nemen bij het evenement. Zo maak je op een leuke manier reclame voor jouw bedrijf of organisatie.

 Leuke giveaway met langdurig effect

Een blik met eigen logo is een leuke giveaway. Het ziet er leuk uit en is aantrekkelijk. Wat hier nog bijkomt is dat een blik heel lang meegaat. Stel iemand neemt jouw gepersonaliseerde kruidenblikje mee naar huis of naar het bedrijf. Het blikje eindigt dan in de keuken of koffiekamer, daar zal het nog jaren blijven aangezien een blikje bijgevuld kan worden en het heel erg lang meegaat. Deze eigenschappen maken een (kruiden)blikje dus tot een enorm sterk promotionele giveaway. Om ervoor te zorgen dat je jouw kruidenblikje samenstelt dat perfect bij je past geven we je 3 stappen om tot het perfecte blikje te komen.

Kies het beste blikje

Welke van onze kruidenblikken past het beste bij je? Kijk naar formaat, vorm en bedrukkingsmogelijkheden en kies het blikje dat bij jouw wensen aansluit. Neem hiervoor een kijkje in ons assortiment.

Kies een passende vulling

De kruidenblikjes kunnen met van alles gevuld worden. Zoals in de naam al naar voren komt kan het blikje gevuld worden met kruiden. Maar in overleg kunnen we het blikje met nog veel meer lekkers vullen. We gaan dan samen op zoek naar de vulling die bij jouw blik, bedrijf en/of evenement past. Alles wordt er aan gedaan om jouw giveaway zo compleet mogelijk te maken!

Ontwerp je eigen kruidenblikje

De kruidenblikken kunnen geleverd worden zonder maar ook met personalisatie. Je kunt ze aanpassen aan bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf voor een extra leuk effect. De deksels kunnen bedrukt worden met een logo tekst of eigen ontwerp en om de romp van het blikje past een label die je ook weer helemaal zelf vorm kunt geven!