Laat je verfblikken bedrukken met eigen label

Laat je verfblikken bedrukken met eigen label

Verfblikken zijn meestal niets meer dan een grijs, saai blik waar verder niets spannends aan is. Maar daar is nu verandering in te brengen. Je kan namelijk je verfblikken laten bedrukken met een eigen label. Zo krijg je echte custom-verfblikken die uitstralen waar jouw organisatie voor staat.

Gepersonaliseerde verfblikken bedrukken voor schildersbedrijven

Je kent het vast wel, die schildersbedrijven die bij de klant aankomen in hun eigen kloffie en rijden in een gammele auto met een trap op het dak. Als schildersbedrijf wil je natuurlijk professionaliteit uitstralen. Gepersonaliseerde verfblikken kunnen dan echt niet ontbreken. Zie het een beetje als bedrijfskleding en de bus van de zaak. Door je verfblikken te voorzien van een logo met jouw huisstijl en logo straal je uit dat jouw dienstverlening van hoge kwaliteit is. Dit levert tevreden klanten op die jouw bedrijf vervolgens aanbevelen bij kennissen.

Gepersonaliseerde verfblikken als marketingtool

Maar gepersonaliseerde verfblikken komen niet alleen van pas als je ze vult met verf. Ze zijn namelijk ook ideaal in te zetten als relatiegeschenk. Je kunt de verfblikken namelijk vullen met vrijwel elk product. Vul het bijvoorbeeld met lekker snoepgoed dat aansluit bij de branche waar je je met jouw onderneming in bevindt. Deel de blikken uit aan jouw klanten en overige relaties en laat ze weten dat je de samenwerking waardeert. Op deze manier gebruik je de gepersonaliseerde verfblikken als marketingtool! Kat in het blikkie.. euh, bakkie!

bedrukte verfblikken met label

Behalve bovengenoemde opties hebben gepersonaliseerde verfblikken nog een groot voordeel: ze zijn namelijk herbruikbaar en kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. De verfblikken worden voorzien van een label dat full-colour te bedrukken is. Dit kan al vanaf 250 stuks. Je kunt je label helemaal zelf ontwerp, maar kan dat ook aan ons over laten. Blikken.nl heeft een uitgebreid team aan grafisch vormgevers in dienst om jouw label professioneel te ontwerpen. Om meer te weten te komen over specifieke bedrukte verfblikken, neem dan contact op via 078-890776 of verkoop@blikken.nl.