Originele bedrukte maatwerkblikken uitgelicht

Originele bedrukte maatwerkblikken uitgelicht

Als blikken.nl zijnde zien wij dagelijkse natuurlijk vele blikken. Een blik is een blik denk je misschien, maar wij zijn het daar zeker niet mee eens. Een blik kan een ontzettend veelzijdig product zijn. Zowel wat betreft de verschijning van het blik zelf, de vorm of de kleur, als het doel waarvoor het blik wordt ingezet. Want dat kan ook flink variëren! Zeker wanneer wij een maatwerk blik mogen maken wordt het interessant, vinden wij in ieder geval. We lichten graag een aantal mooie maatwerk projecten toe en hopen je daarmee ook te inspireren.

Rabobank-blik met chocoladesleutel

Blik sleutel Rabobank Voor de Rabobank mochten wij een bedrukt blik maken en leveren inclusief inhoud. Een goed voorbeeld van hoe een boodschap aan kan sluiten op een project of campagne. Dit blik met een inlay met een chocolade sleutel had als bijbehorende boodschap:  ‘’Toegevoegde waarde is de sleutel’’.

Stroopwafelblik voor Vapiano

vapiano-stroopwafelblik Restaurantketen Vapiano heeft vestigingen over de hele wereld. Voor een beurs waar nationale en internationale relaties kwamen wilden zij een geschenkblik met stroopwafels weggeven. De Nederlandse delegatie koos voor een typisch Hollands product.

Vrachtwagenblik voor Meilof Riks

vrachtwagenblik Meilof Riks Voor het bedrijf Meilof Riks mochten wij een blik toevoegen aan ‘ons wagenpark’. Dit zeggen wij met trots want voor meerdere partijen in de automotive en transport mochten wij een op maat gemaakt blik met wielen maken. Ditmaal een vrachtwagen dus. Het resultaat mocht er zijn.

Blikkenspecialist en meedenkend partner

Niet alleen hebben wij een flinke dosis kennis van blikken in huis, ook laten wij ons graag van onze creatieve kant zien. Voor onze klanten zijn wij meer dan eens een partner die meedenkt in de campagnes en projecten. Speel jij met het idee om een blik weg te geven, voor welke gelegenheid dan ook? Neem gerust eens contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met je mee!