Stroopwafelblik bedrukken en inzetten als promotioneel artikel: zo doe je dat!

Stroopwafelblik bedrukken en inzetten als promotioneel artikel: zo doe je dat!

Stroopwafels zijn niet alleen een heerlijke Nederlandse lekkernij, maar ook een fantastisch promotioneel product. Combineer ze met een bedrukt blik en je hebt een uniek geschenk dat gegarandeerd indruk maakt op klanten, partners en medewerkers. In deze blogpost ontdek je hoe je bedrukte stroopwafelblikken effectief kunt inzetten voor jouw marketingdoeleinden.

Waarom stroopwafelblikken als promotioneel artikel?

 • Onweerstaanbare aantrekkingskracht: Stroopwafels zijn geliefd bij jong en oud. Een blik vol heerlijke wafels zal zeker in de smaak vallen.
 • Duurzame herinnering: Een bedrukt blik blijft lang in gebruik, waardoor jouw merknaam steeds weer onder de aandacht komt.
 • Veelzijdige personalisatie: Met bedrukkingen en labels kun je een blik creëren dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.
 • Geschikt voor diverse gelegenheden: Van beurzen en evenementen tot relatiegeschenken en kerstpakketten, stroopwafelblikken zijn altijd een succes.
 • Visitekaartje van Nederland: De stroopwafel is, naast tulpen en klompen, misschien wel hét internationale visitekaartje van Nederland.

Zo zet je bedrukte stroopwafelblikken effectief in

 • Beurzen en evenementen: Deel bedrukte blikken uit aan bezoekers van jouw stand en laat een blijvende indruk achter.
 • Relatiegeschenken: Verras klanten en partners met een persoonlijk geschenk dat ze zeker zullen waarderen.
 • Kerstpakketten: Voeg een bedrukt stroopwafelblik toe aan jouw kerstpakketten voor een extra feestelijk tintje.
 • Winacties en promoties: Gebruik bedrukte blikken als aantrekkelijke prijzen in winacties en promoties.
 • Direct mail: Stuur een bedrukt blik naar potentiële klanten om hun aandacht te trekken.

Stroopwafelblikken bedrukken: de mogelijkheden

Bij Blikken.nl bieden we diverse personalisatiemogelijkheden om jouw stroopwafelblikken te transformeren tot krachtige promotiemiddelen:

 • Dekselbedrukking: Laat je logo, slogan of een pakkende afbeelding full-color op het deksel drukken.
 • Wikkel/label: Ga voor een volledig bedrukte wikkel om het hele blik te voorzien van jouw ontwerp.

Stroopwafelblikken als promotioneel product: voorbeelden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bedrukte stroopwafelblikken? We mogen vaak prachtige opdrachten uitvoeren voor klanten die een uniek stroopwafelblik willen. Hieronder lees je over 2 van onze, in het verleden uitgevoerde, bedrukte stroopwafelblikken.

Cineked: uniek stroopwafelblik voor internationaal publiek

CineKid stroopwafels

Cinekid, het grootste internationale kindermediafestival, heeft een uniek relatiegeschenk gevonden in samenwerking met Blikken.nl: gepersonaliseerde stroopwafelblikken in Cinekid-huisstijl. Deze blikken vol luxe stroopwafels zijn een hit bij zowel Nederlandse als internationale gasten, die ze meenemen als een smakelijk souvenir en later hergebruiken voor diverse doeleinden. Sandra van Beers, Hoofd Marketing & Communicatie bij Cinekid, benadrukt de waarde van dit geschenk als een manier om de Nederlandse cultuur te delen en een blijvende herinnering aan het festival te creëren.


Hollands stroopwafelblik voor VapianoVapiano Stroopwafelblik

Vapiano, een wereldwijd bekende Italiaanse restaurantketen, koos voor een uniek geschenk tijdens een beursdeelname: gepersonaliseerde stroopwafelblikken met een eigen ontwerp. Het zwart-witte blik met Hollandse icoontjes en het Vapiano-logo symboliseert de internationale aanwezigheid van het merk en de Nederlandse oorsprong van de stroopwafel. Dit geschenk versterkt Vapiano's doel om mensen samen te brengen voor een gezellige en memorabele ervaring.