Vierkante blikken in alle maten, bekijk hier de mogelijkheden

Vierkante blikken in alle maten, bekijk hier de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een vierkant blik met bepaalde afmetingen? Dan heb je genoeg keuze. Vierkante blikken zijn er in alle maten, zowel in de lengte en breedte als in de hoogte. Bij blikken.nl vind je een ruim assortiment aan vierkante blikken. Welk blik sluit nou goed aan op jouw doeleinde? We geven je graag wat meer informatie over onze mogelijkheden.

Persoonlijk advies over blikken

Allereerst willen we graag benoemen dat je bij ons altijd terecht kunt voor een goed persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn echte 'blikkenspecialisten'. Ze kennen de mogelijkheden van de hoed tot de rand. Dus heb je al een doel voor het blik voor ogen maar heb je hulp nodig bij het bepalen van het juiste blik? Neem gerust contact op voor een advies op maat.

Maat van de blikken

Bij vierkant blikken kun je logischerwijs variëren in twee maten:
  • De breedte/lengte, welke gelijk is
  • De hoogte
Wanneer je op onze website navigeert naar vierkante blikken, te vinden in het hoofdmenu onder "blikvormen", dan zie je al onze vierkante blikken. Met onze filter kun je heel specifiek op maat gaan zoeken. Zo kun je het aanbod specificeren op basis van jouw wensen.

Sluiting

De meeste vierkante blikken hebben een los deksel. Dit deksel wordt uiteraard met het blik meegeleverd. Een enkel blik is voorzien van een deksel met scharniersluiting. Dit deksel wordt dus aan het blik bevestigd en kan eenvoudig open en dicht gedaan worden.

Bedrukken

Veel van onze vierkante blikken kun je bedrukken. Zo kun je het blik helemaal naar jouw product opmaken. Maar hierdoor kun je het ook inzetten als promotioneel middel of geschenk en werken aan je branding. Het bedrukken van de blikken kan op meerdere manieren.
  • Ten eerste kunnen wij een bedrukking rechtstreeks op het deksel aanbrengen. Bij het openen van het blik wordt jouw opdruk altijd gezien. Met een mooi design kunnen de luxe blikken prachtig opgemaakt worden.
  • Een andere mogelijkheid is om het label te bedrukken. De mogelijkheden voor een private label verschillen per blik. Bekijk de mogelijkheden per blik.
  • Tot slot kun je ook nog kiezen voor embossing. Dit is geen bedrukking met inkt, maar er wordt een reliëf in het blik gedrukt. Dit kan een blik een waanzinnig effect geven. Embossing is echter niet bij alle blikken mogelijk.