Waarom blikken geven als duurzaam relatiegeschenk?

Waarom blikken geven als duurzaam relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een origineel én milieuvriendelijk geschenk voor je klanten, leveranciers of personeel? Dan zit je met een blikgeschenk zeker goed. Blikken zijn niet alleen praktisch, te personaliseren en veelzijdig, maar ook nog eens duurzaam en stijlvol. Het geven van blikken als een duurzaam relatiegeschenk is dus helemaal geen slecht idee, we leggen het je graag uit.

Blikken zijn recyclebaar en herbruikbaar

De focus is de afgelopen jaren verschoven van kleine en (te vaak) eenmalig bruikbare, en dus vervuilende, relatiegeschenken naar duurzame en 'groene' relatiegeschenken. Dit is natuurlijk een goede zaak. Er wordt minder vervuild en je ecologische voetafdruk zal dus dalen. Bovendien is door deze verschuiving de kwaliteit en originaliteit van geschenken niet gedaald. Met duurzame relatiegeschenken, zoals die met blikken, kun je namelijk alle kanten op qua personalisatie, vorm en vulling.

Te recyclenRecycling van blikken

Blikken behoren tot de producten die we in Nederland het meest recyclen. Dik 95% van blik wordt namelijk gerecycled! Dit zorgt ervoor dat voor de productie van nieuwe blikken een stuk minder energie nodig is. Blik recyclen is bovendien ook helemaal niet zo ingewikkeld voor consumenten, in tegenstelling tot plastic. Je kunt blikken namelijk gewoon bij het andere afval gooien, een grote magneet bij de afvalverwerker vist al het blik er namelijk zo uit.

Herbruikbaar

Een andere sterke kwaliteit van blikken is dat ze zeer goed herbruikbaar zijn en ook nog eens heel erg lang mee gaan. Blikken blijven jaren mooi en je kunt ze steeds weer vullen met iets ander lekkers. Al onze blikken zijn bovendien aan de binnenzijde voorzien van een beschermende coating waardoor eten er enorm lang goed in blijft. Deze coating zorgt ervoor dat de vulling heel lang goed blijft en niet een metaalachtige smaak krijgt. Deze eigenschappen, de goede mogelijkheid tot recycling en herbruikbaarheid, maken blikken tot een van de beste duurzame relatiegeschenken.

Te personaliseren en opvallend

Kale blikken lijken misschien saai en onopvallend. Maar een passende personalisatie, zoals een bedrukking en/of label, doet wonderen. Hiermee tover je het blik helemaal om. Zo maak jij van een zilverkleurig kaal blik een echte blikvanger.

PersonaliserenMiele BV blikken 2

Een blik is uitstekend te personaliseren. Het deksel, en soms zelfs het gehele blik, kan worden voorzien van een unieke dekselbedrukking. Daarnaast is het bij veel blikken mogelijk een custom label toe te voegen.

Het ontwerp van een bedrukking of label heb je bovendien altijd helemaal zelf in de hand. Je kunt, aan de hand van onze handige werktekeningen, zelf aan de slag. Natuurlijk is het ook mogelijk om je logo en wensen aan ons door te geven. Onze creatieve blik-designers maken dan een persoonlijk ontwerp, geheel naar wens.

Opvallend

Dankzij de oneindige personalisatiemogelijkheden van blikken wordt jouw blik een echte blikvanger. Zo wordt het blikken geschenk iets wat jaren bewaard en hergebruikt zal worden door de ontvanger. Zo zet je jouw naam heel lang in de aandacht!

Vulling naar wensSnoepblik Aviko

Blikken met personalisatie in de vorm van een bedrukking of private label kan je natuurlijk altijd leeg bestellen. Maar we kunnen de blikken natuurlijk ook voor je vullen. We bespreken graag met je welke vulling jouw blik moet krijgen. Alles is mogelijk!

Tip: Kies voor een vulling die past bij jouw bedrijf of organisatie. Zo vulden we bijvoorbeeld blikken voor een bouwbedrijf met gereedschapsdrop en vulden we een blik voor een autobedrijf met autodrop.

Betaalbaar en gemakkelijk besteld

Blikken zijn zoals hierboven besproken duurzaam én zeer geschikt als relatiegeschenk. Maar toch hoeft een blikken geschenk echt niet enorm in de papieren te lopen. Een blik is namelijk, naast enorm duurzaam, ook nog eens een niet prijzig verpakkingsproduct. Vanaf kleine aantallen zijn blikken, inclusief óf exclusief personalisatie, goed betaalbaar. En natuurlijk zijn grote orders nog eens extra voordelig.

Het orderproces van een blikken relatiegeschenk hoeft bovendien niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. De blikken worden snel geleverd en personalisatie kan vaak snel, maar wel met oog voor detail, worden aangebracht.

Blikken in alle soorten en matenbusblik

Het ene blikken relatiegeschenk is zeker de andere niet. We bieden blikken aan in ruim 250 verschillende vormen, soorten en maten. Zo is er altijd een blik dat bij jouw bedrijf past qua geschenkmoment en budget.

Zelfs wanneer je een blik wilt dat niet op de website te vinden is, zijn er zeker nog dingen mogelijk. We hebben in het verleden volledig custom blikken geproduceerd voor verschillende klanten. Zo hebben we custom blikken in de vorm van vrachtwagens en schepen geproduceerd met all-over bedrukking.

Duurzaam blikken geschenkadvies nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van een gepersonaliseerd blik als relatiegeschenk? Je kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met onze blikken-experts. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.