• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

All over bedrukt vrachtwagenblik

Basisprijs per stuk € 13,45 € 16,27 incl. BTW

Een all over bedrukt blik in de vorm van een vrachtwagen, inclusief 8 draaiende wieltjes. De bedrukking kan volledig in eigen huisstijl. Te bestellen vanaf 2.000 stuks.

All over bedrukt vrachtwagenblik

Blik in vorm van vrachtwagen of bus kopen? Blikken.nl

Dit prachtige blik in de vorm van een vrachtwagen is een absolute eye-catcher. Maak het blik gelijk aan jullie eigen vrachtwagens en het is een uniek geschenk dat lang bewaard zal worden door de ontvanger.

Het vrachtwagenblik is langwerpig en bevat een deksel op de bovenkant. Hierdoor kan het ook gevuld worden. De vulling van het blik kunnen wij ook verzorgen. Wij hebben hier vele passende oplossingen voor. Het blik heeft acht draaiende wieltjes.

De bedrukking van het blik heb je helemaal in eigen hand. Zo kun je er echt jullie eigen vrachtwagen van maken. Je vindt de werktekening onder het kopje 'specificaties'. Wanneer je niet over de middelen beschikt om een goed design te maken kunnen wij dit ook voor jullie doen. Aan de hand van jullie beeldmateriaal maakt ons creatieve team een prachtig ontwerp.

Dit blik is zeer geschikt als geschenk voor medewerkers of relaties. De ontvangers zullen er absoluut door verrast zijn. Zij zullen uw vrachtwagen direct herkennen. Het positieve van dit mooie vrachtwagenblik is dat het vrijwel altijd bewaard wordt. Hierdoor komt uw bedrijfsnaam nog lang terug bij de ontvangers. U blijft altijd top of mind!

Voorafgaand aan de productie ontvang je altijd eerst een sample van ons. Dit sample is weer gebaseerd op een digitale proef, die je eerst goedkeurt. De levertijd van het vrachtwagenblik ligt tussen de 12 en 13 weken.

Heb je vragen over dit blik? Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij geven je graag vrijblijvende meer informatie over het blik.

All over bedrukt vrachtwagenblik

Specificaties

Afmetingen 280x122x98 mm
Gewicht 330 gram

Downloads

All over bedrukt vrachtwagenblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
All over bedrukt vrachtwagenblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
All over bedrukt vrachtwagenblik

Sample aanvragen