• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Aluminium blik rond - 100 ml

Basisprijs per stuk € 1,03

Een rond aluminiumblik met een inhoud van 100 ml. Geleverd met schroefdeksel. Op diverse manieren inzetbaar, geschikt om te vullen.

Aluminium blik rond - 100 ml

Aluminium blik rond 100 ml kopen? Bedrukt met logo / naam - Blikken.nl

Een mooi rond aluminium blik met schroefdeksel en een inhoud van 100 ml. Inzetbaar voor diverse doeleinden. Wij kunnen dit blik voor je bedrukken met een rechtstreekse bedrukking op het deksel.

Dit aluminium blik is zilverkleurig en bevat een schroefdeksel waarmee het stevig dichtgemaakt kan worden. Er kan 100 ml inhoud in het blik. Het blik heeft een stijlvol karakter.

We kunnen dit blik bedrukken met een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Hierdoor kun je het blik voorzien van jouw huisstijl of een persoonlijke boodschap. Dat geeft veel mogelijkheden voor de toepassing van het blik. Je kunt zelf een ontwerp maken op basis van de werktekening, of het ontwerp aan ons creatieve team overlaten. Op basis van jouw wensen maken zij een mooi ontwerp.

Dit blik wordt op verschillende manieren ingezet door onze klanten. Het is een mooie luxe verpakking voor producten als sieraden, maar ook geschikt voor cosmetische producten zoals zalf of lotion. Zeker met een eigen bedrukking kun je er een heel eigen blik van maken. Met een leuke vulling is het blik ook een leuke giveaway.

Dit blikje is gemaakt van aluminium. Het is 27 mm hoog en heeft een diameter van 83 mm. Het blik heeft een inhoud van 100 ml.

Aluminium blik rond - 100 ml

Specificaties

Afmetingen Ø 83 x 27 mm
Inhoud ca. 100 ml

Downloads

Aluminium blik rond - 100 ml

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Aluminium blik rond - 100 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Aluminium blik rond - 100 ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Aluminium blik rond - 100 ml

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
48 € 1,02
96 € 0,99
192 € 0,96
480 € 0,93
1200 € 0,89
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!