Blik met koepeldeksel - klein

Blik met koepeldeksel: een blik dat aan de bovenzijde taps toe loopt. Dit geeft het blik een unieke uitstraling!

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.8
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Blik met koepeldeksel: een blik dat aan de bovenzijde taps toe loopt en wordt gesloten met een deksel met een lichte bolling. Dit noemen wij een koepeldeksel. 

Het kleine blik met koepeldeksel is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: H 70 x Ø 53 mm. Het blik met koepeldeksel is tevens verkrijgbaar in een grotere maat: H 90 x Ø 115 mm. Het koepeldeksel geeft het blik een unieke uitstraling!

Koepeldeksel blik personaliseren

Het blikje personaliseren wij door middel van een label om de romp. Dit label kun je volledig naar wens vormgeven. Met een logo en persoonlijke boodschap, opgemaakt in eigen huisstijl. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team helpt je graag! Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Blik met vulling

Het blik met koepeldeksel wordt standaard leeg geleverd, maar kunnen wij ook voorzien van een vulling. Het blikje inzetten als geschenk? Dat kan! Een eigen ontwerp label en vulling maken van het blik een cadeautje. Geef je wensen voor de vulling aan ons door. Denk bijvoorbeeld aan Celebrations, Merci of andere lekkernijen. 

Een blik heeft een lange bewaarwaarde en zal door de ontvanger nog vaak gebruikt worden. Zorg dat jouw boodschap en huisstijl goed tot zijn rechtkomt op het koepeldeksel blikje en jouw bedrijf niet snel vergeten wordt. 

Verpakking: wij leveren het kleine blik met koepeldeksel per omdoos van 24 stuks; de minimale afname is 96 stuks. Een bestelling dient 96 stuks of een meervoud van 24 stuks te bevatten. 

0.0000

Afmetingen: H 70 x Ø 53 mm
Gewicht:

pdf Blik koepel klein - 180 x 44 (514 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf Blik koepel klein - 180 x 44 (514 KB) Download

Aanbevolen producten