Blik met koepeldeksel - medium

Blik met unieke vorm! De bovenzijde loopt taps toe. Dit noemen wij ook wel koepeldeksel. Met label naar eigen ontwerp om romp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.99
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een blik met een unieke sluiting: een koepeldeksel! Dit blik loopt aan de bovenzijde taps toe en wordt gesloten met een deksel met een lichte bolling. Aan de binnenzijde is een extra deksel toegevoegd. 

Het blik met koepeldeksel is verkrijgbaar in de kleuren: zilver, goud en wit. Het blik heeft de volgende afmeting: H 115 x Ø 90 mm. Het blik heeft twee deksels: een koepeldeksel met aan de binnendeksel nog een extra deksel. Een extra goede afsluiting!

Het blik met koepeldeksel is tevens verkrijgbaar in een kleinere variant, met de volgende afmeting: H 53 x Ø 70 mm.

Koepelblik personaliseren

Het blik met koepeldeksel is te personaliseren door middel van een label om de romp. Dit label kun jij volledig naar wens vormgeven. Genoeg ruimte voor een logo en jouw persoonlijke boodschap!

Gebruik de werktekening om jouw ontwerp in op te maken. Of vraag ons om hulp. Ons creatieve team helpt je graag met het vormgeven van een uniek ontwerp label. 

Geschenkblik met koepeldeksel

Het blik met koepeldeksel is goed inzetbaar als geschenkblik of blikken verpakking. Gebruik het label om het blik om te toveren tot geschenk met een persoonlijke boodschap, opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl. Naar wens kunnen wij het blik vullen met diverse soorten snoep, koek, chocolade, drop, etc.

Of gebruik het koepelblik als productverpakking. De blikken worden standaard leeg geleverd en kun jij dus zelf voorzien van een vulling. gebruik het label om de romp voor de productinformatie, opgemaakt in de stijl van jouw productlijn.

Verpakking: wij leveren het grote blik met koepeldeksel per omdoos van 12 stuks; de minimale afname is 48 stuks. Een bestelling dient dus 48 stuks of een meervoud van 12 stuks te zijn. 

 

0.0000

Afmetingen: H115 x Ø90 mm
Gewicht:

pdf Blik koepel medium - 295 x 74 (903.45 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf Blik koepel medium - 295 x 74 (903.45 KB) Download

Aanbevolen producten