3 redenen om kruidenblikjes in te zetten als kruidenpotjes

3 redenen om kruidenblikjes in te zetten als kruidenpotjes

Je verschillende kruiden en specerijen bewaren op een goede locatie? Dat kan met onze kruidenblikken, die in te zetten zijn als kruidenpotjes. Deze kruidenblikken zorgen ervoor dat de specerijen en kruiden vers blijven. Ze kunnen ook ingezet worden als aandenken of promotiemateriaal van je bedrijf doordat ze te personaliseren zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen waarom kruidenblikjes ingezet moeten worden als kruidenpotjes. Wij geven je 3 van deze redenen om deze blikjes in te zetten.

1. Vers houden van kruiden en specerijen

Het is erg belangrijk dat je kruiden en specerijen vers blijven, zodat de smaak op z'n best is. Dit is dan ook een reden om kruidenblikjes te gebruiken als kruidenpotjes, aangezien deze blikken geschikt zijn voor het verpakken van droge producten. Doordat onze kruidenblikken goed afgesloten zijn, blijven de kruiden met de volledige geur & smaak. Door de goeie afsluiting komt er namelijk geen vocht in aanraking met de specerijen waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven. Kruidenblikje vierkant

2.  Uitstraling van de kruidenblikjes

Naast dat de kwaliteit van de inhoud in deze kruidenblikjes zo hoog mogelijk blijft, hebben deze blikjes ook een leuke uitstraling. Er zijn diverse verschillende kruidenblikjes die gekozen kunnen worden om de kruiden in op te slaan. Kies voor een kleine vierkant kruidenblikje met 2 strooivensters of voor een lang kruidenblik met een venster. Afhankelijk van de ontvangers en de mogelijke plaatsing van de blikken kan er de keuze gemaakt worden tussen de verschillende kruidenblikken. De blikken zijn in een zilveren kleur wat goed past bij bijna ieder interieur en keuken. De uitstraling kan nog beter worden wanneer de kruidenblikjes gepersonaliseerd worden. Dit zorgt voor een nog betere presentatie van het blik. kruidenblikje met strooier  

3. Personalisatiemogelijkheden voor de kruidenblikjes

De derde reden om kruidenblikjes in te zetten als kruidenpotjes is door de personalisatiemogelijkheden die deze blikken met zich meebrengen. Zo kan er bij de verschillende kruidenblikjes en bedrukking toegevoegd worden. Waar het ene blik voorzien kan worden van een dekselbedrukking kan het andere blik voorzien worden van een label die om de romp heen zit. Door deze personalisatiemogelijkheden kan je duidelijk een boodschap meegeven aan de ontvanger van het kruidenblik. Daarnaast kan een eigen ontwerp een leuke toevoeging zijn waardoor het nog beter in de keuken of gewenste locatie past. Niet creatief genoeg voor het maken van een eigen ontwerp? Geen probleem, laat onze grafische afdeling een ontwerp voor je maken op basis van je wensen en ideeën die je hebt. Wij zorgen er dan voor dat het ontwerp wordt gemaakt en ter goedkeuring naar je wordt gestuurd. Ontwerp goedgekeurd? Dan gaan wij de kruidenblikjes bedrukken.

Advies nodig bij het kiezen van een blik voor kruiden & specerijen?

Heb je vragen over de kruidenblikken of ben je benieuwd naar wat alle mogelijkheden zijn? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze blikken specialist. Wil je dat de blikken al gevuld zijn met bepaalde kruiden of specerijen? Mogelijk kunnen we samen wat bedenken hoe we de blikken gaan vullen. Het is namelijk ook mogelijk om een ander product aan het kruidenblikje toe te voegen, wat geen kruid of specerij is. Naast de kruidenblikken hebben we ook diverse andere soorten blikken zoals theeblikken of blikken om koeken in te bewaren.