Filteren

Lengte

Breedte

Hoogte

Diameter

Theeblikken

Van plan om theeblikken te kopen? Bekijk ons assortiment en zoek een theeblik uit dat goed aansluit op jouw wensen. Staat jouw perfecte blik nog niet op onze website? Geen probleem want wij zoeken net zo lang tot we het hebben gevonden. Neem in dat geval gerust met ons op. Wij leveren theeblikken ook bedrukt met jouw logo of naam. Desgewenst vullen we ze zelfs af met zakjes thee. Dus kijk rond op onze website en bestel jouw blikken!

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Meer over theeblikken

We hebben diverse soorten theeblikken. Theeblikken met vakken, speciaal voor zakjes thee. Maar ook blikken waar losse thee in kan welke vervolgens langer vers blijft. Je kunt ze al bestellen vanaf relatief kleine aantallen. Maar we kunnen ze ook leveren in grote aantallen. Wij staan voor je klaar.

Wij leveren de blikken zowel met als zonder bedrukking. Wanneer je kiest voor een bedrukking kun je een tekst, logo of eigen ontwerp op je theeblik drukken.

Wil je theeblikken bedrukken dan hebben we, afhankelijk van het blik, diverse opties voor je. Dekselbedrukking, bedrukking over het gehele blik, een eigen label of zelfs embossing. Meer dan genoeg keuze. Zo kun je onze theeblikken perfect inzetten om te bouwen aan jouw merk, identiteit of imago.

Koop blikken voor een eigen productlijn of laat een theeblik bedrukken met jouw logo, naam of huisstijl en geef deze weg als geschenk. De luxe blikken worden altijd zeer goed ontvangen. Leuk én commercieel interessant is dat jouw blik vervolgens nog lang in de keuken op kantoor of zelfs bij de ontvanger thuis blijft staan. Een theeblik is dus niet alleen een leuk geschenk, het biedt ook lange aandacht voor jouw merk, bedrijf of organisatie dus.