Filter

Theeblikken

Theeblikken

Theeblikken kopen doe je bij blikken.nl, de blikkenspecialist van Nederland. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment van theeblikken en ga op zoek naar een blik dat aansluit op jouw wensen. Staat het perfect theeblik niet online in onze webshop? Geen probleem want wij zoeken net zo lang tot we het hebben gevonden. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Je kunt bij ons ook terecht voor het bestellen van bedrukte theeblikken, met een tekst, logo of geheel eigen ontwerp. Desgewenst vullen de theedozen af met zakjes thee en zelfs andere. Dus kijk rond op onze website en bestel jouw blikken!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 21 producten

Hoog naar laag sorteren

Meer over theeblikken

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment. We hebben meerdere soorten theeblikken. Theeblikken met vakken, natuurlijk geschikt voor zakjes thee. Maar ook blikken die geschikt zijn om te vullen met losse thee. Een juiste sluiting zorgt ervoor dat de thee vervolgens langer vers blijft. Je kunt onze artikelen al bestellen vanaf relatief kleine aantallen. Maar we kunnen ze ook leveren in grote aantallen. We zijn flexibel en ervaren, we staan graag voor je klaar! Koop blikken voor een eigen productlijn of laat een theeblik bedrukken met jouw logo, naam of huisstijl en geef deze weg als geschenk.

Bedrukking

Wij leveren de blikken zowel met als zonder bedrukking. Wanneer je kiest voor een bedrukking kun je een tekst, logo of eigen ontwerp op je theeblik drukken. Afhankelijk van het gekozen type bedrukken wij de deksel rechtstreeks, werken we met een label of met een sticker.

Wil je theeblikken bedrukken dan hebben we, afhankelijk van het blik, diverse opties voor je. Dekselbedrukking, bedrukking over het gehele blik, een eigen label, een bedrukte sticker of zelfs embossing. Dit laatste is eigenlijk geen bedrukking maar een bewerking. Meer dan genoeg keuze. Zo kun je onze theeblikken perfect inzetten om te bouwen aan jouw merk, identiteit of imago.

Toepassingen

Retail

We zien dat onze producten op vele manieren goed kunnen worden ingezet. In de retail, met name theewinkels en geschenkenwinkels, maar ook in andere retailzaken, worden door ons geleverde theeblikken rechtstreeks aan de consument verkocht. Vaak met een passende vulling, natuurlijk meer dan eens thee. Maar ook snoep, noten en ander foodproducten zien wij vaak voorbij komen. Daarnaast zijn er ook uiteenlopende non-food vullingen.

Theeblikken als geschenk

Naast de retail worden de theeblikken ook vaak ingezet als geschenk. Bedrijven kopen bedrukte theeblikken en geven een luxe geschenk weg. Dankzij de bedrukking ontstaat een mooi stukje branding voor de organisatie of het bedrijf. De luxe blikken worden altijd zeer goed ontvangen. Wat erg leuk is, maar zeker ook commercieel interessant is dat een bedrukt theeblik vervolgens nog lang in de keuken, op kantoor of zelfs bij de ontvanger thuis blijft staan. Een theeblik is dus niet alleen een leuk geschenk, het biedt ook lange aandacht voor jouw merk, bedrijf of organisatie.

Waneer je zelf een goed idee hebt om één van onze blikken toe te passen. Met of zonder thee, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs nemen de tijd voor jouw idee en denken met hun productervaring én creativiteit graag met je mee.