Blikken doos bedrukken? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze

Blikken doos bedrukken? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze

Bij ons kun je terecht voor blikken in alle soorten en maten. Kleine blikken doosjes tot hele grote blikken. Wij zijn een groothandel in blikken maar kunnen deze ook vrijwel altijd personaliseren door middel van een bedrukking. Rechtstreeks op het blik of juist een label met een eigen bedrukking. Blikken dozen, opbergblikken, kunnen wij ook bedrukken. Welk blik je gebruikt hangt af van een aantal zaken. Met onze ruime ervaring op het gebied van blikken met zeer uiteenlopend doeleinden kunnen wij je perfect van advies voorzien. Ook wat betreft het bedrukken van blikken dozen. Stel gerust je vraag, want er zijn veel factoren die beslissend zijn of jouw blik de juiste keuze is!

Afmetingen blik

Natuurlijk zijn de afmetingen van je blik erg belangrijk. Blikken hebben vaak een doel. Een blik voor een diploma is vaak een A4-blik, maar dan moet het diploma niet net wat groter zijn dan A4. Misschien wil je een bepaalde vulling. Hoeveel past er in je blik? Moet de inhoud vast liggen of is er juist een beetje ruime nodig. Vragen die de afmetingen bepalen en belangrijk zijn bij de keuze van een blik. Bij de afmetingen van het blik hoort ook de vorm. Blikken zijn er in uiteenlopende vormen. Rond, vierkant, rechthoekig, speciale vormen of op maar gemaakt. Wij kennen de mogelijkheden, denken met je mee en adviseren je graag.

Materiaal van het blik

Wat betreft materiaal kan er ook verschil zijn. De dikte bijvoorbeeld, de afwerking en het materiaal zelf. Zo zijn er ook aluminium blikken. Een specifieke inhoud kan vragen om een bepaald materiaal.

Kleur van het blik

Onze blikken kunnen wij standaard in zilverkleur leveren. Maar er zijn veel blikken ook in andere kleuren leverbaar. Bij grote aantallen kunnen wij altijd blikken op maat maken. Dit geldt dus ook voor de kleur van het blik. Alles is mogelijk!

Vragen? Laat het ons weten!

Heb je een idee in je hoofd waar je een blik voor wilt inzetten en zit je met een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op! We denken graga in het beginstadium al met je mee. We zetten onze kennis graag in om er zeker van te zijn dat jij de perfecte blikken aanschaft!