Filter

Blikken bedrukken

Blikken personaliseren kan op diverse manieren! Van een full colour bedrukt wikkel om de romp tot een rechtstreekse bedrukking op het deksel. De manier van personaliseren is afhankelijk van de vorm en formaat van het blik. Lees bij het gewenste blik op welke manieren jij een personalisering kan toevoegen. Al vanaf kleine aantallen voorzien wij blikken van een wikkel en/of bedrukking.

Een blik kun je inzetten als geschenk- en productverpakking. Een blik is sterk en geeft jouw product of geschenk een luxe uitstraling. Daarnaast heeft een lange bewaarwaarde, zeker wanneer het blik voorzien is van een personalisering. Zorg dat jouw merk, huisstijl of boodschap goed op het blik naar voren komt.

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 73

Hoog naar laag sorteren

Blik is een stevig materiaal en kan goed ingezet worden als verpakkingsmateriaal: voor een product of cadeau. Blik is een verpakkingsmateriaal met een lange bewaarwaarde en kan door de ontvanger nog vaak gebruikt worden. Een blik kan bijvoorbeeld gaan dienen als snoep- of koekblik, maar ook als voorraadblik.

Een personalisering, zoals een logo bedrukking, verhoogt de (bewaar)waarde van een blik. Blikken.nl biedt diverse manieren om een blik te personaliseren: van een simpele logo bedrukking op het deksel tot een volledig op maat gemaakt blik. Lees hieronder meer over de mogelijkheden. 

Rechtstreekse bedrukking

Vrijwel alle deksels van de blikken kunnen wij voorzien van een rechtstreekse bedrukking. Deze manier van bedrukken is alleen mogelijk op een vlak oppervlak. De rechtstreekse bedrukking is een digitale druk. De print is full colour en wordt opgebouwd in CMYK opgebouwd.

Blikken.nl beschikt over een digitale printer die vrijwel alle blikken met een vlak oppervlak kan voorzien van een full colour bedrukking. Het is niet mogelijk om de romp van het blik van een bedrukking te voorzien. 

Tampondruk

Naast de digitale bedrukking bieden wij ook een tampondruk aan. Deze techniek gebruikt een soort stempel om 1 of 2 kleuren te drukken op het blik. Het logo of design wordt als een stempel op het blik gedrukt. Hierdoor is het mogelijk om ook op oppervlakken die wat ronder lopen te drukken, dus ook op de romp. De tampondruk techniek kan maar tot 2 kleuren worden ingezet. Het logo of design mag max. 4 x 7 cm zijn.

We gebruiken een tampondruk veelal voor blikken waarbij het niet mogelijk is om een digitale print te drukken. Wanneer het deksel niet volledig vlak is bijvoorbeeld.

Embossing

Embossing, ook wel präge, is een techniek waarbij een logo, tekst of beeldmerk in reliëf in of op het deksel wordt gestanst. Het logo, tekst of beeldmerk wordt omgezet naar een mail, die gebruikt wordt om het blik te stansen. Een embossing kan zowel op het blikken, als er in vallen. De eenmalige kosten voor het maken van een mal bedragen € 325,-.

Een embossing is al mogelijk vanaf 100 stuks. De grootte van het element dat als embossing op het blik komt, bepaalt uiteindelijk de exacte kosten. Dit kan variëren van € 0,75 tot € 1,75.

Zeefdruk

Zeefdruk is een alternatief voor een tampondruk. Bij een zeefdruk is het, net als bij een tampondruk, mogelijk om in één of twee PMS kleuren te drukken. 2 PMS kleuren is het maximale aantal drukkleuren voor zeefdruk. Kies voor een zeefdruk wanneer je een print (in 1-2 kleuren) op het deksel en/of de romp wilt drukken. 

De zeefdruktechniek werkt met een raamwerk, dat de inkt op het blik aanbrengt. Het ontwerp is in het raamwerk opengewerkt, waardoor het daar de inkt doorlaat en het op het blik wordt gedrukt.

Zeefdruk is al mogelijk vanaf 250 stuks.

Volledig bedrukte blikken

 

Naast bovenstaande personalisatie-opties kunnen wij blikken ook volledig op maat maken. Dit wil zeggen een eigen formaat blik met een all-over bedrukking, op zowel romp als deksel. Wij bedrukken veelal koek- en stroopwafelblikken met een all-over print.

Je hebt al een blik in eigen huisstijl vanaf ca. 1.000 stuks. Let op, dit is wel afhankelijk van het formaat blik. De levertijden variëren van 6-12 weken.

Lees hier meer over blikken op maat >>

Bedrukte wikkels

Een wikkel, ook wel sleeve of label genoemd, wordt bevestigd om de romp van een blik. Voor het wikkel gebruiken wij een stevig papier met een lichte glans. Het wikkel bedrukken wij all-over in full colour. Het wikkel wordt om de romp bevestigd en op één punt vastgeplakt. Een wikkel om een blik is mogelijk tot een diameter van 16 cm. Ook om een vierkant blik kunnen wij een wikkel bevestigen. Bekijk de productpagina's om te zien om welke blikken een wikkel bevestigd kan worden. 

Personalisatie door middel van een wikkel is vaak al mogelijk vanaf de minimale afname. Een wikkel wordt vaak met een dekselbedrukking gekozen. 
De levertijd van een label bedraagt slechts 2-3 werkdagen.

Opmaak door Blikken.nl

Een ontwerp wikkel of bedrukking kun je zelf opmaken. Op elke productpagina vind je werktekeningen, waarin je de ontwerpen kunt opmaken. Bij het plaatsen van je bestelling kun je direct de ontwerpen uploaden, maar je kunt ze ook altijd later toesturen. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team helpt je hier graag bij. Bij het plaatsen van een bestelling kun jij je ideeën en wensen aangeven. Op basis van deze wensen en ideeën maakt een van onze creatieve collega's een passend ontwerp.

Wij sturen altijd een digitale proefdruk ter goedkeuring. Wij gaan produceren als jij tevreden bent met de ontwerpen!
Voor slechts € 27,50 werken wij voor jou een of meerdere ontwerpen uit, op basis van jouw wensen.