Blikken.nl in 2021 - Dit kan je verwachten

Blikken.nl in 2021 - Dit kan je verwachten

Het jaar is snel gegaan en 2021 staat alweer voor de deur. In 2021 hebben we weer veel klanten gelukkig gemaakt met een divers aanbod blikken, bedrukt, gelabeld, gevuld of gewoon met een bestelling lege blikken. We hebben, ondanks het corona virus, ruim 60% meer mooie bestellingen afgeleverd ten opzichte van 2019! Hier zijn we natuurlijk enorm trots op en we staan te popelen om door te groeien en nog meer klanten te bereiken en te verblijden met onze blikken. In 2021 pakken we blikken.nl dan ook weer goed aan. We verbreden ons assortiment, onze categorieën, en maken de user experience nog beter. Hieronder vertellen we je meer over wat je van ons kunt verwachten in 2021.

Meer keuze, meer mogelijkheden!

Blikken in alle vormen en maten bestellen

Je hebt al keuze uit diverse blikken. Een breed aanbod grote, kleine, ronde, rechthoekige blikken en nog veel meer kan je al vinden op onze mooie site. Toch bekijken we elk jaar weer kritisch ons aanbod en kijken we waar dit nog verder kunnen uitbreiden en verbeteren.

In 2021 maken optimaliseren we ons aanbod en voegen we verschillende mooie blikken toe. Zo gaan we in 2021 ervoor zorgen dat het aanbod volledig bedrukte blikken nog groter wordt, maar daarnaast voegen we in de breedte ook nieuwe blikken toppers toe. Zo zorgen wij ervoor dat je nog meer keuze hebt en kunnen we bijna zeker garanderen dat het ideale blik voor jouw te vinden is.

Het perfecte blik zo gevonden

Naast de producten op zich pakken we ook de structuur aan. Maak je geen zorgen, vrijwel alles blijft intact en we voegen eigenlijk alleen wat categorieën en features toe. We hebben nieuwe categorieën met al bestaande en nieuwe producten in het leven geroepen en zo surf je nog makkelijker dan voorheen naar het juiste blik. We doen er alles aan om jouw keuzeproces zo snel, gemakkelijk en leuk mogelijk te maken!

De nieuwe categorieën zijn:

Bedrukt blik op maat

Blikken op maatWe zijn er enorm trots dat we elke klant kunnen helpen aan een uniek blik met bedrukking in de huisstijl van zijn/haar bedrijf met logo. Elk blik heeft dan ook zijn eigen personalisatiemogelijkheden. Je bestelt gemakkelijk en direct via blikken.nl bedrukte of onbedrukte blikken.

Vragen over onze blikken? Onze blikken specialisten staan altijd klaar om je te helpen aan het perfecte blik. En na dat je een blik hebt gekozen staat ons grafische team paraat om hulp te bieden. Bestelgemak, klantvriendelijkheid en service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Je hoeft dus niet zelf het ontwerp voor de blikken te maken, al kan dit natuurlijk wel. Onze designers maken een prachtig ontwerp voor je, geheel naar jouw wensen. Zo staan we bij elke stap in je bestelling klaar om te helpen!