Blikken.nl in 2019, dit kun je van ons verwachten!

Blikken.nl in 2019, dit kun je van ons verwachten!

Een nieuwjaar, nieuwe kansen. Voor ons als blikken leverancier maar zeker ook voor onze relaties. Wij helpen dan ook graag bij het profiteren van de kansen. Dit doen wij met een onderscheidend productaanbod, nieuwe producten, aanvullende producten en een goede service die gepaard gaat met kennis van product en de branche.

Onderscheidend productaanbod

Op blikken.nl vind je uiteraard een ruim aanbod aan blikken. Je komt ze tegen in alle vormen, rond, vierkant, rechthoekig en meer. Uiteenlopende maten van heel klein tot enorm groot. Maar ook variaties op het gebied van kleur, sluiting en materiaal. De keuze is enorm. Wij zoeken altijd weer naar nieuwe gave blikken die zich onderscheiden door uiterlijk of juist functionaliteit. Je mag van ons verwachten dat wij steeds ons productaanbod weer vernieuwen. Ook in 2019 gaan we hiermee aan de slag. Had jij het perfecte blik al gevonden? Geen zorgen, ons huidige assortiment wordt zoveel mogelijk gehandhaafd!

Nieuwe blikken

Onlangs introduceerden wij nog de nieuwe ‘treklipblikken’. Nieuwe maatvoeringen van deze luxe blikken die opengaan door middel van een treklip en hersluitbaar zijn met een kunststofdeksel. Maar ook een super handige functionaliteit, je vult ze zelf via de onderkant en sluit ze daarna op eenvoudige wijze definitief af. Ook in 2019 komen er dus nieuwe blikken aan! Uitbreiding van het assortiment, daar gaan we voor. Met mooie en innovatieve producten. Hou onze website daarom goed in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Aanvullende producten

Niet alleen zullen wij nieuwe blikken beschikbaar maken. Ook gaan we ervoor om onze relaties te voorzien van aanvullende producten. Uiteraard kun je ten alle tijden bij ons terecht voor lege blikken. Maar daarnaast koop je bij ons je blikken ook mét inhoud! Eén leverancier voor je hele product. Natuurlijk kun je als vanouds bij ons terecht voor het bedrukken van blikken. Ook hierin gaan we ons doorontwikkelen. Nieuwe technieken voor nog meer mogelijkheden tot haarscherpe bedrukking, op deksels, op labels én all-over het blik!

Goede service

Natuurlijk gaan wij voor een uitstekende service. Je kunt ons bereiken via de telefoon, per e-mail, social media, we staan voor je klaar! We zijn niet alleen bereikbaar, we geven je ook uitstekend advies. Want onze productkennis van blikken gaat ver! Dus neem gerust contact op.