Blikken om je producten, goederen of voorraad in te bewaren

Blikken om je producten, goederen of voorraad in te bewaren

Blikken gaan over het algemeen jaren lang mee, het wordt dan ook vaak als ideaal relatiegeschenk gezien. Je kunt er daarnaast goed etenswaren in bewaren, zoals snoep of koek. De etenswaren blijven langer houdbaar en de smaak blijft beter bewaard wanneer de producten worden opgeslagen in voorraadblikken.

Waar kan je een voorraadblik voor gebruiken?

De voorraadblikken die wij in het assortiment hebben, kan je gebruiken om producten of goederen in op te slaan. Er zijn heel veel verschillende soorten blikken, zo heeft een koekblik een andere vorm dan onze kruidenblikken. Onze blikken zijn er in heel veel soorten en maten, zoals rond en vierkant maar ook rechthoekig.  Een voordeel van een voorraadblik is dat deze heel lang mee gaat. Een blik kan meerdere keren worden gevuld en kan dus blijvend in de keuken of op een tafel staan. Voorraadblikken zijn heel duurzaam, dit betekent dat ze lang mee gaan en jarenlang effect hebben. Wanneer je een blik gaat personaliseren dan is dit hele goede reclame voor je bedrijf. De bedrijfsnaam zal jaren lang in keukens van klanten of medewerkers te vinden zijn.

Blikken laten personaliseren

Blik met bedrukking Een blik kan gebruikt worden als promotiemiddel. Bij Blikken.nl hebben wij dan ook de optie om het blik te laten bedrukken. De opties voor het bedrukken verschillen per blik, bij het ene blik kan bijvoorbeeld het gehele deksel full colour worden bedrukt en bij het andere blik is er de mogelijkheid om een label om de romp te plaatsen. Je kunt zelf het ontwerp maken voor het blik, maar je kan het ook uitbesteden aan ons. De grafische afdeling helpt je graag bij het maken van een perfect ontwerp wat past bij jouw bedrijf.

Vulling van de blikken

Producten en goederen in een voorraadblik blijven langer houdbaar en de smaak blijft beter bewaard. Je kunt er bij ons voor kiezen om de blikken leeg te bestellen, maar er is ook een mogelijkheid dat wij de blikken voor je vullen met bijvoorbeeld dropjes, snoepjes of diverse mogelijke soorten koekjes. Vraag voor de vulling van het blik een offerte aan, dan kunnen we samen gaan kijken naar wat de meest geschikte vulling is voor jouw blikken.