Filter

Voorraadblikken

Wil je graag voorraadblikken kopen? Bij blikken.nl ben je aan het juiste adres! Je kunt onze voorraadbussen bedrukken met je logo of naam, of geheel in je eigen huisstijl. Neem een kijkje in ons assortiment voor kleine en grote voorraadblikken. Zit het blik dat jij op het oog had er nog niet tussen? Neem dan contact op, dan vinden we een blik dat bij jou past!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 21 producten

Hoog naar laag sorteren

Meer over voorraadblikken

Bij ons vind je een breed assortiment aan voorraadblikken, ook wel voorraadbussen genoemd. Een voorraadbus kan voor veel dingen gebruikt worden, voornamelijk voor het bewaren van voeding. Een goede sluiting zorgt ervoor dat de vulling lang goed blijft. Je kunt al bestellen vanaf relatief lage aantallen, maar we kunnen ook leveren in grote getalen. Kleine en grote voorradbussen. We zijn flexibel, ervaren en staan graag voor je klaar! Koop voorraadbussen voor een eigen productielijn of laat de blikken bedrukken en geef ze weg als geschenk.

Personaliseer je voorraadbus

Onze voorraadbussen kunnen geleverd worden zowel met als zonder bedrukking. Pas ze bijvoorbeeld aan aan de huisstijl van jouw bedrijf. De deksel kan bedrukt worden naar geheel eigen design. Ook in sommige gevallen kan de zijkant van het blik worden bedrukt! Heb je nou zelf niet de capaciteiten om het ontwerp te maken? Neem contact met ons op. Dan maakt onze grafische afdeling een passend ontwerp voor jouw voorraadbus!

Vul je voorraadblik

Als je jouw gepersonaliseerde voorraadblik gevuld wilt hebben kan dat. Neem contact op met ons en dan gaan we samen op zoek naar de meest geschikte vulling.

Jarenlang effect

Geef je een voorraadblik weg met jouw logo, naam of huisstijl? Goed idee! Onze mooie blikken worden namelijk altijd zeer goed ontvangen en gaan lang mee. Een mooi bedrukt voorraadblik zal nog lang gebruikt worden op kantoor, in de keuken, of thuis bij de ontvanger. Naast dat het een leuk geschenk biedt het dus ook lange aandacht voor jouw merk, bedrijf of organisatie.