Theeblikken bedrukken, val op in de keuken

Theeblikken bedrukken, val op in de keuken

Het is gezond, lekker en vooral stressverlagend. We hebben het hier over thee. Het eeuwenoude drankje wat nog steeds elke dag veel wordt gedronken. Op iedere werkplek is dan ook thee te vinden. Graag vertellen wij je meer over het bedrukken van theeblikken. Ideaal toch dat je al je favoriete theesmaken in één blik kan opbergen.

Theeblikken bedrukken

Wil je graag bedrukte theeblikken in de bedrijfskantine of vergaderruimte neerleggen? Dan is het wel zo leuk om daar je eigen huisstijl op te plaatsen. Denk hierbij aan je logo, slogan en natuurlijk de bijbehorende kleuren van je bedrijf. Het valt meteen op! In het geval van theeblikken drukken wij meestal niet rechtstreeks op het blik. Maar er zijn wel diverse andere bedrukkingsmogelijkheden. Wij plaatsen bijvoorbeeld een private label om het blik heen die geheel in de stijl is van jouw bedrijf kan worden opgemaakt. Mocht je hier niet zo goed in zijn, is dat geen probleem. Ons creatieve team helpt je graag met een uniek ontwerp. Theeblikken met deksel

Theeblik in verschillende soorten en afmetingen

Blikken zijn niet alleen heel handig om spullen in op te bergen, maar zijn ook goed geschikt voor promotie van je bedrijf. Wanneer je op onze website zoekt naar theeblikken, dan zie je al onze varianten. Rond, vierkant, groot en klein…voor ieder wat wils. Theeblikken met vulling

De vulling van het theeblik

Koekje erbij? Ja graag! Heb je een afspraak met een klant dan is het wel zo prettig als je klanten niet misgrijpen. Een gevarieerd aanbod is onder de theeliefhebbers een must en wij willen het blik met alle liefde voor je vullen. Zakjes thee of losse thee, alles is mogelijk. Wil je helemaal goed voor de dag komen, dan kan je er zelfs voor kiezen om het blik te vullen met thee en koekjes. Fortune Factory levert diverse thee en bijzondere smaaksensaties. De beste kwaliteit en geleverd door boeren en leveranciers die hier een eerlijke prijs betaald voor krijgen. In samenwerking met gerenommeerde thee specialisten zijn verschillende smaken samengesteld.

theesoortenZo gezet, zo gedaan! Hieronder een overzicht van onze theesmaken

• Winter thee • Santa's Choice • Champagne thee • Chocolade thee • Energie thee • Stroopwafel thee • Appeltaart thee • Specuklaas thee • Zomer thee Neem Contact op voor meer informatie over het bedrukken van theeblikken.