Promotionele blikken voor Miele Nederland

Promotionele blikken voor Miele Nederland

Miele is al decennia lang een van de topmerken in huishoudelijke apparaten. Het Duitse bedrijf heeft dan ook de passende slogan 'Miele. Immer besser.'. Voor de lancering van nieuwe producten was Miele op zoek naar toffe blikken met koekjes als relatiegeschenk voor hun dealers en consumenten.

"Goed! De producten zijn naar wens. De samenwerking met het team van Fortune Factory was top; er werd snel gereageerd en geacteerd. Heel behulpzaam en meedenkend."

Miele BV blikken 2Afgelopen mei heeft Miele de nieuwe Miele Triflex HX2 steelstofzuigers gelanceerd. Ze waren op zoek naar iets wat toepasselijk was voor de productgroep en vonden het dus leuk iets te geven dat te maken had met koekjes, koekkruimels en snel even stofzuigen. Met deze wens kwamen ze bij ons uit. Miele had zelf het idee een blik te vullen met een soort koekjes.

Met deze wensen in gedachten zijn we samen aan de gang gegaan. Zo kwamen we uit bij ons blik type 10, gevuld met 10 fortune cookies. Dit product is vervolgens volledig gepersonaliseerd aan de hand van zelf aangeleverd artwork door Miele. Het deksel is bedrukt met het logo van Miele tegen een zwarte achtergrond, de blikken kregen 2 verschillende labels. De gelukskoekjes in de blikken kregen een zwarte wrapper en in de koekjes kwamen hun eigen teksten, de belangrijkste features van de nieuwe producten. De blikken zijn erg goed ontvangen.

Het eindresultaat van deze mooie samenwerking zijn een flink aantal prachtige blikken in de eigen stijl van Miele.Miele blikken 3