Rond blik type 10

Een rond groot voorraadblik. Je kunt dit blik bestellen met een eigen label en/of rechtstreekse dekselbedrukking. Er zijn veel opties om het blik te vullen. Vraag desgewenst naar onze mogelijkheden.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.25
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond Blik Type 10 is één van de grotere blikken uit onze serie ronde blikken. Een kwalitatief en duurzaam blik dat doorgaans lang bewaard wordt. Hierdoor ook ideaal voor promotie. Meer dan ééns wordt dit blik gebruikt als voorraadblik.

Dit blik kun je bij ons bestellen in twee kleuren: zilver en wit. Het binnenwerk van dit ronde voorraadblik is in beide uitvoeringen zilver. Met een hoogt van 130 mm en een diameter van 112 mm is het blik één van de grotere ronde blikken in zijn soort.

Rond blik type 10 personaliseren

Er zijn meerdere mogelijkheden om dit blik te personaliseren en te voorzien van jouw eigen huisstijl. De mogelijkheden die wij bieden zijn:

  • Full colour bedrukking van het label. Geheel rondom het blik.
  • Bedrukking rechtstreeks op het deksel van het blik
Een combinatie van beide opties is ook mogelijk.

Het ontwerp van zowel de dekselbedrukking als het label kun je helemaal zelf vormgeven. We bieden jou een werktekening aan, ook terug te vinden op deze pagina. Binnen de kaders van deze werktekening kun jij het ontwerp zelf bepalen. Maak gebruik van jouw logo en/of huisstijl in combinatie met een persoonlijke tekstuele boodschap. Of kies ervoor om te werken met bijvoorbeeld foto's.

Wanneer je een goed idee hebt voor een ontwerp maar niet de mogelijkheden hebt om het op te maken is dit ook geen probleem. Onze grafische afdeling kan op basis van jouw idee en wensen een mooi ontwerp maken.

Geschenkblik of promotieblik?

Je kunt dit grote ronde voorraadblik op diverse manieren inzetten. Meer dan eens wordt het gebruikt als geschenkblik of promotieblik. Niet alleen omdat het geheel opgemaakt kan worden, maar ook omdat je het geheel gevuld kunt afnemen. Wij bieden diverse mogelijkheden om dit blik te vullen. Neem contact op met onze medewerkers om deze te bespreken en wij maken graag een offerte voor je!

Door de grote bewaarwaarde is het blik een sterk cadeau om jouw merk mee te promoten. Het zal, afhankelijk van hoe jij het aanbiedt, nog lang op een bureau, in de keukenkast of op een andere plaats blijven staan. Geef je het blik gevuld met koekjes? De ontvanger zal het zelf hervullen en zo nog vaak herinnerd worden aan het geschenk van jouw organisatie.

Wij zien ook vaak dat het ronde blik type 10 wordt ingezet om andere producten in te verkopen. Zo geef je jouw product een upgrade. Het is een erg mooie verpakking voor andere producten. Ook hierbij is het een voordeel dat je label en/of bedrukking van het deksel zelf kunt vormgeven.

Verpakking
Wij leveren blik model 10 per omdoos van 20 stuks; de minimale afname is 40 stuks. Een bestelling dient dus 40 stuks of een meervoud van 20 stuks te bevatten.

127.0000

Afmetingen: H130x Ø112
Gewicht:

pdf Rond Blik Type 10 - 345 x 113 (726.84 KB) Download
pdf Rond 94 (617.16 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Personalización botes redondos:

Podemos personalizar tus botes metálicos con etiquetas personalizadas a todo color.

Los botes metálicos que lleven una tapa suelta o su altura sea inferior a 5 cm podrán personalizarse con una impresión digital sobre la tapa.

Realizaremos un boceto previo a la impresión que tendrás que confirmar para que podamos comenzar la preparación del etiquetado de tus latas. No imprimiremos nada sin tener el ok por tu parte.

Cada técnica de personalización que escoja el cliente ( etiquetas y/o impresión sobre tapas ) tienen un coste de preparación fijo de 37.50€ ( por cada técnica elegida ) conocidos como gastos de cliché y preparación.

 

 

 

pdf Rond Blik Type 10 - 345 x 113 (726.84 KB) Download pdf Rond 94 (617.16 KB) Download

Aanbevolen producten