Celebrations voor Certina

Celebrations voor Certina

De broers Adolf en Alfred Kurth richtten hun eigen horlogeproductiefaciliteit op in het Zwitserse Grenchen. Op deze idyllische plek aan de voet van de Jura tussen Solothurn en Biel, werken de broers en hun drie medewerkers in een bijgebouw van het ouderlijk huis. In korte tijd groeit het bedrijf, en in de daaropvolgende jaren worden verschillende uitbreidingen geopend en nieuwe werknemers aangenomen. Het bedrijf Certina bestaat nu al meer dan 125 jaar.

Certina wilde een kerst presentje hebben voor hun dealers en klanten van swatch group. Zo kwamen ze uit op het blik met celebrations. Een feestelijke en lekkere inhoud. Om het product eigen te maken hebben ze een deksel bedrukking en een label toegevoegd. Op de deksel staat een horloge van hun in goede kwaliteit erop gedrukt. Op het label staat hun logo met een plaatje van een duiker om aan te tonen wat hun horloge aan kan. Zo is het een mooi gepersonaliseerd blik geworden voor Certina wat overheen komt me hun huisstijl.

Wil je ook een compleet gepersonaliseerd blik met inhoud (naar eigen keuze). Bekijk dan snel deze pagina. Hier is het blik gevuld met stroopwafels maar het kan ook met andere soorten koek/snoep.