• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Stroopwafelblik

Basisprijs per stuk € 2,65 € 3,21 incl. BTW

Dit stroopwafelblik is perfect om één pakje heerlijke stroopwafels in te verpakken. Bestel het blik met een eigen bedrukking van het label en het deksel. Grotere aantallen? Dan is een all-over bedrukking ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Stroopwafelblik

Stroopwafelblik kopen? Leeg of gevuld - Eigen bedrukking

Het perfecte formaat blik voor het verpakken van één pak stroopwafels. Het stroopwafelblik is, door middel van een label en bedrukking, volledig op te maken in eigen huisstijl. Het stroopwafelblik is een typisch hollands product  dat goed ingezet kan worden als relatiegeschenk. Bedrijven geven het geschenkblik weg als geschenk voor (internationale) klanten, relaties, personeel en collega's. 

Specificaties

  • Formaat: perfect voor één pak stroopwafels (110 mm hoog, 95 mm doorsnede)
  • Kleuren: te bestellen in zilver of wit
  • Vulling: leeg bestellen of met vulling

Stroopwafelblik in eigen huisstijl

Het stroopwafelblik is op twee manieren te personaliseren: met een bedrukking van het label om de romp en/of een bedrukking rechtstreeks op het deksel.

Stroopwafelblik met eigen label

Een stroopwafelblik met een eigen label ziet er heel gaaf uit en zal zeker de aandacht trekken. Dankzij onze inhouse drukkerij maken we de mooiste labels van speciaal labelpapier. De labels maken we vervolgens strak vast om de blikken, zodat ze lang mooi blijven. Het ontwerp van de labels voor de stroopwafelblikken kan je zelf maken, download hiervoor eerste de werktekening. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van de labels voor je uit handen nemen, lever hiervoor je wensen aan en onze creatieve specialisten gaan snel aan de slag!

Stroopwafelblik met bedrukking

Ook het deksel van de stroopwafelblikken hoeft niet ongepersonaliseerd te blijven. Het deksel is op diverse manieren te bedrukken. Bij optie A kun je een eigen logo op het deksel laten drukken. Met optie B kies je voor een een eigen ontwerp (of door ons ontworpen) dat middelgroot op het blik wordt gedrukt. Als je een all-over bedrukking wilt, ga dan voor optie C. Dan bedrukken we het gehele deksel voor je met een custom ontwerp.

Wil je een enorm gave bedrukking die jarenlang perfect blijft zitten? Kies dan voor de embossing. In dat geval maken we een speciale afdruk van het door jou aangeleverde logo. Dit logo wordt letterlijk in het deksel gedrukt. Het resultaat is een deksel waar het logo voelbaar in gedrukt is. Deze embossing ziet er altijd enorm premium uit!

Het stroopwafelblik is tevens verkrijgbaar met een all-over bedrukking, waarbij zowel deksel als romp worden voorzien van een rechtstreekse bedrukking (full colour). Dit is al mogelijk vanaf 1000 stuks. Lees hier meer over de all-over bedrukte stroopwafelblikken.

Zelf ontwerpen of uitbesteden?

Lever je eigen ontwerpen aan! Download de werktekeningen en gebruik deze om jouw eigen ontwerpen in op te maken. Of laat onze creatieve collega's je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Stroopwafelblik met vulling

De stroopwafelblikken worden standaard leeg geleverd. Natuurlijk kunnen we een vulling van het stroopwafelblik voor je regelen. Vaak kiezen klanten voor een pakje stroopwafels als vulling, dit kun je ook direct aangeven in de opties hierboven.

Wil je een andere vulling dan een pakje stroopwafels? Dat is natuurlijk mogelijk. Vraag hiervoor even een offerte aan.

Let op: stroopwafelblikken worden standaard leeg geleverd! 
Maar uiteraard voegen wij graag een pakje stroopwafels toe. Geef in bovenstaande opties je wens voor de vulling aan en wij zorgen dat de stroopwafelblikken kant-en-klaar geleverd worden. Zo kun je de blikken relatiegeschenken direct weggeven!

Stroopwafelblik

Specificaties

Afmetingen H 110 x Ø 99 mm
Gewicht 100 gram

Downloads

Stroopwafelblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Stroopwafelblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Stroopwafelblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?