• Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Stroopwafelblik

Basisprijs per stuk € 2,65 € 3,21 incl. BTW

Dit stroopwafelblik is perfect om één pakje heerlijke stroopwafels in te verpakken. Bestel het blik met een eigen bedrukking van het label en het deksel. Grotere aantallen? Dan is een all-over bedrukking ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Stroopwafelblik

Stroopwafelblik kopen? Leeg of gevuld - Eigen bedrukking

Het perfecte formaat blik voor het verpakken van één pak stroopwafels. Het stroopwafelblik is, door middel van een label en bedrukking, volledig op te maken in eigen huisstijl. Het stroopwafelblik is een typisch hollands product  dat goed ingezet kan worden als relatiegeschenk. Bedrijven geven het geschenkblik weg als geschenk voor (internationale) klanten, relaties, personeel en collega's. 

Wij leveren dit stijlvolle stroopwafelblik in de kleuren wit en zilver. Het blik heeft een hoogte van 110 mm. De doorsnede is 95 mm. 

Stroopwafelblik in eigen huisstijl

Het stroopwafelblik is op twee manieren te personaliseren: met een bedrukking van het label om de romp en/of een bedrukking rechtstreeks op het deksel.

 • Label om romp: volledig in full colour bedrukt
 • Dekselbedrukking (full colour) in 3 formaten: optie A, B en C.
  Optie A: Een logo of korte tekst in het midden van het deksel gedrukt.
  Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!
  Embossing: Een logo op het deksel door middel van embossing.

Lever je eigen ontwerpen aan! Download de werktekeningen en gebruik deze om jouw eigen ontwerpen in op te maken. Of laat onze creatieve collega's je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Het stroopwafelblik is tevens verkrijgbaar met een all-over bedrukking, waarbij zowel deksel als romp worden voorzien van een rechtstreekse bedrukking (full colour). Dit is al mogelijk vanaf 1000 stuks. Lees hier meer over de all-over bedrukte stroopwafelblikken.

Let op: stroopwafelblikken worden standaard leeg geleverd! 
Maar uiteraard voegen wij graag een pakje stroopwafels toe. Geef in bovenstaande opties je wens voor de vulling aan en wij zorgen dat de stroopwafelblikken kant-en-klaar geleverd worden. Zo kun je de blikken relatiegeschenken direct weggeven!

Stroopwafelblik

Specificaties

Afmetingen H 110 x Ø 95 mm
Gewicht 100 gram

Downloads

Stroopwafelblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Stroopwafelblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Stroopwafelblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Stroopwafelblik

Sample aanvragen